Sunday, May 6, 2012

[Gambar] Iklan & Fly



Ini video promot ipad. Lols. Saje, takde kerja. Resolution tak tinggi, so tak cun pun video. Anyway, ipad sangat awesome ya.


video


Baru je upgrade jadi iOs 5.0

Ada suggestion apps apa lagi yang cool?
 


Aku salah seorang dari warga PPMC! Dulu macam takde perasaan je tengok page ni, tapi bila tengok balik page ni as one of the members, banggo pulak! Dah pernah attend academic day, ohana yang aku duk selalu sebut tu, tahajjud cinta pun.
Dah kenal dengan orang UCC ni. Especially dengan Maryam Kameelah or aku just panggil Kameel. Dia sebaya ngan aku tapi she's a private student and now third year. Jealous lah, dia grad muda!


Kalau tak silap, aku pergi town masa 3rd day sampai sini. And from that day till now aku pakai meteor.

Buku ni dapat masa pergi MOC tahun lepas. Semalam, after kemas kemas laci, jumpa buku ni. Haih. Rindu zaman preparation nak fly. Macam-macam perasaan.

Ini transportations kat ireland. And yeah, dah pernah naik dua-dua.



Serius teruja gila masa ambik surat ni kat office iumc kat Ampang doeee!

1 comment:

Anonymous said...

weee, Orange! kat sini pun ada Orange-Jordan hehe