Sunday, November 13, 2011

I Still Love You, Cork.

Assalamualaikum.


Kaku gila jari jemari menekan papan keyboard dell inspiron 1440 kaler biru ku ini. Hari jumaat hari tu, charger yang aku beli online baru sampai. Kiranya dah hampir 3 minggu kot aku tak online guna laptop. so, hari ni baru balik dari dublin, baru on laptop dengan bantuan tenaga elektrik. Ohh online guna laptop lagi sejukkk sebenarnya!


Ahh bosan lah nak cerita pasal dublin lagi. Bila sampai kat cork, ahh cork lagi best sebenarnya dari dublin. Walaupun cork takde banyak sale, tapi kat sini nak pergi town dekat. Naik bas no 8 or no 5. Naik bas 8 minit je dah sampai city centre, takpun 10 minit dah sampai tesco wilton. Jalan pun tak jam macam kat dublin. Dalam bas pun, masa masa kemuncak je ramai orang. Kat dublin, sentiasa penuh kot. Tak cool lah macam ni.


Jangan marah lah orang dublin. Ahah.


Minggu ni dah puas jalan, so esok dan hari seterusnya, haruslah fokus balik kepada aktiviti pembelajaran sebab since habis exam hari rabu hari tu, tak study pun notes lecture lecture seterusnya. Jadi, HARUSLAH pulun balik.





Persatuan Pelajar Perubatan Wanita Melayu Mara Kyuem Ireland : First Gathering


Ucapan khas dari kami.


video


Sekian, wassalam.

1 comment:

AreHadi82 said...

Weh, nak fridge magnet... :-)