Saturday, September 10, 2011

Aku Mesti Lagi Cool Dari Tipah ( Kalau Tak Kena Belanja Dia Hot Choc )

Assalamualaikum.

" Mak, nanti mak jangan crying-crying pulak ain nak fly esok,," kata aku bajet cool gila.
" Mak takde nak nangis de. Kau yang nangis nanti,,"kata mak pulak.


Duhhh. Dilema lah. Nak crying ke tak crying esok ni. Okey, aku admit lah, aku memang jenis crying-crying ini. Kadang benda simple pun nak emo. Apa dahhh.





Aku selalunya nangis kalau,,

  • masa zaman sekolah rendah dulu, kalau ayah aku jemput lambat, konpem bergenang air mata sambil berdiri kat pintu pagar sekolah,, punya lahhh benda kecik pun nak nangis,, actually aku takut ayah aku lupa ambik aku jer,, tak pelik laa kalau nak nangis ponn
  • masa ayah marah,,, perhhh aku jarang lah kena marah kann,, tapi kalau ayah tinggi suara kat aku,, konpem ar aku nangis sebab aku nangis tanda aku marah ayah aku balik, hehe. =P
  • masa mak ayah hantar aku balik asrama masa school kat mrsm taiping,, kalau budak wing aku, rasanya biasa lah kot tengok aku masuk wing dengan mata merah sambil usung beg,,

So, esok, nak tinggalkan mak ayah, mesti rasa sayu je. Rasa nak nangis sekarang jugak!

Tapi, sebab Ummu Dublin cakap dia maybe nak turun cork hari minggu tu, rasa excited pulak. 





Kat fb, tanya beliau jugak, patut ke nak crying-crying. 


Ummu Safiyah >> tak payah ngengada lah kau. haha,.tp aki pcya kau akan crying2.. skg kul 9 pagi lebih kurang
Afiqah Azlee >> Aku bet rain bajet cool memule, pastu nak masuk gate sket dah rase hiba, langkah je kaki nak masuk, trus lari blk kat mak dia nangis mcm bdk kecik x dpt beli toy. Hahaha.

Norain Ishak >> hahah sampai hati ohh korangg,,, chuppp, aku memang ada 'muka' jenis budak2 yang nangis2 ni ker?

Ummu Safiyah >> ada2.
Afiqah Azlee >> Haha. Tak. Muke kau cool. Tp kan dlm hati ada taman wehhh. Confirm lah melalak esok. Lol.


So, tengok je lah esok. Dah sampai gabus, insyaAllah aku cerita. Haish. 


Okey lah, semua dah pack, cuma nak pergi beli beg for hand luggage, sebab beg yang aku dah beli tu koyak,,, duhhh. Sekian, wassalam.


5 comments:

AreHadi82 said...

Salam Ain,
Mung dah sampai Gabus?
Skrg tgh kul 12.15 waktu Meysia...
Waktu sana kul bape?
6.00 pagi ker?
Do update us yer..
Miss u...

Saya Piya said...

hahaa. so the result is?? ko crying2 tak. haha. nickname baru ke apa doh? ummu dublin? haha..

mInYe said...

da sampai ireland bgtaw aku!

haz|rah said...

ui rain ko nangis x?
aku serius cool gle..
xnangis pon.. hahah

Norain Ishak said...

HAHAH. kesimpulannya aku nangiss.. tapi tak over macam kakak aku lahh