Saturday, June 18, 2011

Hari Ini Awards Day Tapi Gembira Macam Hari Kawen Lah Pulak


Assalamualaikum.

Hari ni awards day! Rasa macam hari kawen pun ada sebab bergambar macam jadi raja sehari lah pulak. Hoho. Pukul 9 am dah gather dekat Japanese Garden tapi pukul 10 am baru gerak pergi Great Hall.

So, berjalan dengan penuh bergaya lah kami. Takde benda sangat nak dicerita. Cuma nak cakap hari ni ada mix feeling, gembira sebab hari ni adalah hari kami batch 12 dan sedih sebab hari ni hari last kami di ky.

Apa-apa pun thanks kat mak and ayah yang datang, angah, abang irwan, firas ammar, shafah, abang rizal, nabil, husna yang datang memeriahkan hari aku. Wohaaa!

And thanks jugak pada Puan Rosni, warden untuk budak-budak perempuan. Terkejut jugak tadi, masa hantar kunci kat Puan Rosni, beliau tanya, "Ain, dah update blog dah?". And aku errrr, macam mana Puan Rosni tahu pulak aku ada blog ni. Hohoho.

Satu kes lagi tak boleh blah, i told my sisters, eh that's calon adik ipar korang. And nasib baik lah my sistas tak muntah. Kakak aku lagi seorang tu siap ejek lagi, 'ah tegur dia pun tak, memandai je,". And they my sistas pun komen eh apsal dia bla bla bla. Lol! Who cares?

Okeylah, bye 'caring father'

난 당신을 많이 그리워합니다
(Nan dangsin-eul manh-i geuliwo habnida)


Tercapai gak impian nak bergambar dengan banner ky!

Curik bunga dalam dewan ohhh!

Adik pakcik najib jadi guest of honour.

Nak curik bunga ni jugak, tapi besor sangat.

Add caption

Family kat belakang bersembang.

Kat orde kosmos.

Dengan my thrid sister, shafah.

My second sister, angah.

Ohh thanks angah for the flowers and cute teddy bear.

Smile.

Shafah,mak,saya and angah.

Insan tersayang.

Dengan wali untuk nikah lagi 6tahun.

Nak jugak kenangan kat depan saad square.

Nak jugak gambar kenangan dengan board house diamond.

Dengan mak yang bakal jadi pengajar untuk masak-masak.

Smile.

Dengan nabil kat jap garden.

Dengan tipah kat dining hall.

Dengan afwa yang mekap-mekap.

With angah, abang irwan, firas tido!

Nak jugak latar belakang dining hall yang meriah.

Dengan my bro-in-lawa abang irwan.

Ahhh three of us are just so sweet in this picture. Haha.

Mak and ayah after lunch kat dining hall.

Dengan cikgu chem paling cool, Mr Amran.

With my dearest chaletmates.

Malam preparation awards day kat great hall. Kerusi putih for us. Ohsem!

Afwa.

Najwa.

Best gila banyak bunga masa malam preparation awards day.

With chaletmates during full dree rehearsal dengan cahaya kebenaran.

Aku suka background dia.

Memori dengan L-17D.

Tempat bermimpi indaha-indah.

Tempat berkiasu sama ada suka atau tidak.

Almari tempat sumbat segala benda.
And hari ni aku rasa, kalau ada awards baju paling simple, aku kot menang! Haha. Aku just pakai baju kurung moden tak moden beli kat tanjung malim, dengan tudung endon yang labuh. 


Ni kalau mak-mak tengok ni, mesti nak buat menantu. Tapi maaf makcik, saya tak reti masak untuk anak makcik, tak reti kemas rumah. Tapi makcik jangan risau, time cuti ni saya belajar, okey? HAHA.


Okeylah, macam biasa, kalau ada term tak faham, pergi laa translate sendiri okeyyy. Sekian, wassalam.

7 comments:

Nina Mazlan said...

tau xpe.td pon pn rosni ckp, 'keep up the writings. update jgn tak update!' hehs. =.=

Norain Ishak said...

nina, haha.

Saya Piya said...

tipu2.. aku paling simple. pakai blazer (da lama ada), kt dlam pakai tshirt je.. =)

Rasyaik said...

ceh.. patut la diorang duk cakap pasal bunga hilang pas Awards Day... korang la yang mengebasnye.. adoi... lawak tul la... Thanks sbb bantu kami dan cikgu2 dalam menjadikan Awards Day 2011 a memorable experience..

Norain Ishak said...

ummu,

okeylah.kau first, aku second.ok?

encik rasyaik,

HAHA.membazir bunga tu kalau buang terus,tu pasal la curik.btw, hari tu banyak tolong tengok je.hoho.

Anonymous said...

http://www.world66.com/member/gegepold1993_himym#iphone_monitor_mount track my cell phone for free [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400405#spy_phone_pro__download]free gps mobile phone tracking software download[/url] how to track mobile phone location using gps how to track a cell phone number intercept sms message http://everyoneweb.be/spymobile1976a49/#himym_season_7_episode_14_putlocker spy camera watch night vision [url=http://everyoneweb.com/spymobile1987a74/#free_online_cell_phone_tracking_service]cell phone spy free trial[/url] e stealth mobile phone spy software gps tracking mobile phone online gsm spy earpiece gr http://everyoneweb.be/spymobile1972a274/#computer_spy_software_free_download gps track a cell phone by number free [url=http://www.world66.com/member/vseruspold1992_wat#how_to_trace_your_lost_iphone_4]best spy software mobile phones[/url] track someones cell phone location without them knowing spy wireless cameras home software spy cell phones blackberry
http://www.world66.com/member/brostafla1985_x9_g#do_cell_phone_spy_kits_work [url=http://everyoneweb.com/spymobile1974a82/#watch_spy_kids_2_putlocker]cell phone spy without access target phone[/url]
#spy_text_messages_free_for_iphone

Anonymous said...

[url=http://archive.org/details/inereror][img]http://emeds.biz/pics/spymobile.png[/img][/url]
spy software cell phones reviews http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440903 spy mobile phone recorder [url=http://archive.org/details/warmtonnascfull] how to read text messages online with sprint[/url] mobile spy nokia free download protecting cell phones spyware free mobile cell phone gps tracking
mamoleptino321 http://archive.org/details/braktertila http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440866 http://archive.org/details/voibertupa
cell phone spy programs blackberry http://spymobilehc66.carbonmade.com/projects/4708456 can you spy cell phone calls [url=http://www.world66.com/member/spymobile_ufdd926y/] android phone tracker app review[/url] phone spying software free download can you read text messages online with verizon 2012 cell phone spy equipment reviews
http://flavors.me/mobilespy_reoleisosi1984 http://archive.org/details/gusxiasuze http://archive.org/details/clearulawid
[url=http://www.blogger.com/comment.g?blogID=4164182139023966369&postID=7399762260995126597&page=1&token=1363092422238&isPopup=true]free mobile phone tracker online uk[/url]
http://dmno.forum.mythem.es/aaxkusp/gleichzeitigem/aplatiri/tousho/ http://www.blogger.com/comment.g?blogID=12964489&postID=388591538918601314&page=1&token=1363003427411 http://www.honeycomb-events.com/2011/07/12/baby-bliss/#comment-2069 http://znechq.forum.mythem.es/afqm/ http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5451099&postID=369667788547478741&page=1&token=1362841471710
ultimate bluetooth mobile phone spy http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440866 cell phone spy samsung intensity [url=http://flavors.me/mobilespy_debpoohummy1989] can you read someones text messages online tmobile[/url] free download spy software for cell phones watch himym season 8 episode 2 spy on mobile phone sms