Friday, June 17, 2011

Aku Bakal Rindu Ky & Ini Post Terakhir Di Ky & Aku Dah Rindu Ky


Assalamualaikum.


Detik percintaan dengan kyuem.

First post dekat ky!


Haih! Dua tahun dah dekat ky! Fuhhhh. Esok last day duduk dekat chalet L-17D ni. Lepas ni, takde dah laa nak  kiasu-kiasu and nak lepak-lepak dalam bilik ni. Aahhhhhh! Susahnya nak terima kenyataan yang lepas ni tak dapat tidur dalam chalet ni dahh!


Dan susahnya nak terima fact yang lepas ni takde lagi gelak tawa gila-gila dengan Najwa and Afwa. Buat lawak lame, usik-usik each other, sambung nyanyi lagu and terpekik-pekik dalam chalet, "aku basuh baju dulu", "aku nak pam toilet dulu", "aku mandi dulu", "aku conquer tempat sidai baju dulu", "eh seksi", "eh jom pergi makan" and lain-lain dialog lagi.


Aku dah pun rindu ky. Rindu orang-orang ky. 


Especially najwa, afwa and lim. Nampak hari-hari kot. Najwa memang pergi dublin, afwa pergi nott, lim kat mana entah. Pastu si erna yang bising tu, tak sangka, dari sama kelas kat mrsm taiping, pastu sama-sama masuk ky, but next memang akan berpisah. Erna ke kent. 


Pastu rindu makcik tipah tu yang selalu membalas sengihan saya. Hoho. Kalau dapat sama uni ngan tipah, boleh laa aku sengih kat tipah lagi. Pastu tak ketinggalan, 'caring father' yang secara tak sengaja mendapat tempat dalam skop pemandangan saya. 


Tipah tersengih ayu.

Memori berkiasu.

Okeylah, itu je catatan terakhir or my last post in kyuem. Aku rindu ky, rindu, rindu, rinduuuuuu! Ada umur panjang, datang aku ke sini lagi, insyaAllah.


Ahhh sedih pulak sebab ini last taip-taip entri kat ky. Memang sentimental sungguh lah kann!


Okey, esok awards day. Ahad fly to langkawi. Rabu ke putrajaya nak settlekan letter of good conduct. Kalau ada masa, nanti aku update about awards day and trip to langkawi.


Akhir bicara, all de best batch 12 kyuemian in your future undertakings!! Kawen, ajak lah kenduri. Lol! Sekian, wassalam.


p/s-peritnye nak tekan butang publish post bcoz diz is my last post kat ky.T_T

4 comments:

SyifaIlyani said...

saya xsempat knal dan jumpa kak ain..
Blog kak ain banyak bantu saya bersedia untuk hari2 di Ky.. terima kasih.. Smoga Kak Ain berjaya dalam pelajaran!
p/s: boleh kak Ain approve kan sy dlm fesbuk? sy ada bnyak soalan tentang Ky... =D klu sudi

tipah said...

aww!!!! terharu der...ak akn rindu senyuman ko everytime jmpe ak jgk!! luv3..heheh..=)

Norain Ishak said...

syifa,

kat rumah, i have no internet connection except using my phone untuk check emel. ada apa-apa,yg can text me at 0176281822.


tipah,

ada masa, kuar g seremban jom!!

SyifaIlyani said...

tq kak! ^_^