Saturday, June 4, 2011

Entry Pra-Merdeka 9 : Sentimental Kyuem


Pathway balik chalet yang beratus kali dilalui.
Assalamualaikum.


Horeahhh! Finally habis jugak tengok drama fullhouse. Overall, memang best, memang buat penonton turut sama rasa heart-wrenching. Hoho. Aku dah laa pantang sikit part touching-touching. Ada peluang, mesti nak kasi leleh air mata. Cuci mata laa kononnya. Hehe.





Suasana blackout yang akan dirindui.


Err so aktiviti yang seterusnya insyaAllah ialah nak pergi hangout Tg Malim. And then, malam nanti nak start buat mcq bio, revise notes sikit sampai laa hari Isnin nanti. And then Selasa, paper mcq biology, and thennnn, hep hep horeaaayyhhhh! 




Suasana malam time lepak kat saad square.





Erm walaupun tak sabar nak blah dari ky, actually sedih jugak kot nak tinggalkan ky. Imagine, aku spend 2 years dekat ky ni, and then dah tiba masa, aku perlu keluar dari tempat ni.


Ky memang tempat yang membosankan. Tapi aku ingat lagi time orientasi, seorang senior tu cakap,

"kawan-kawan koranglah yang akan jadi sumber hiburan korang"





Rindu nak buang masa prepare for bangsawan dengan kwn2.


And itu sangat benar aku rasa. Kawan-kawan laa yang jadi sumber, untuk buat aku ketawa, gelak, senyum tak bersebab, kan Tipah?


Aku dah mula rindu ky dan beberapa warga ky,
eventho tak keluar dari ky lagi. Ahhhh nak keluar ky pun umpama heart-wrenching jugak ker apa?


                                                                                      


 Dah lah, sekian, wassalam.

1 comment:

tipah said...

ecece..terharu la..im gonna miss u too ain! =)