Friday, March 11, 2011

Tak Mahu Dengar "Aku Tak Study Doe.."


Balik rumah jom!


Assalamualaikum.

See, gila cepat aku packing. Barang sikit je, bawak balik buku pun sikit je. Bawak banyak-banyak kang, mula-mula je semangat, pastu semangat berkubur. Elok bawak sikit, insyaAllah sentiasa semangat.

Nampak kerusi biru tu? Lol. Since semalam, aku rasa malas je nak duduk situ hadap buku. Esok ada test chemistry, and aku study bukan atas kerusi tu, tapi atas katil. Apa taknya, tak nampak aku dah letak begi nak bawak balik tu? Mana muat meja.

Okeylah, selamat bercuti pada warga ky sekalian. Ayuh kita gunakan masa wisely cuti ni. Oh come on, ini the only cuti di mana otak kita diburden kan dengan exam, seniorrss! Juniors tak lah. Juniors banyak lagi rintangan kat ky tu. HAHA.

Habis je a-level, kita cuti panjang and time tu takde burden dengan exam ke hapa. So, apa salahnya kita pulun banyak cuti dua minggu ni. Taknak dengar okey bila bukak cuti korang kata, "weyh, aku tak sentuh buku doe cuti tu,". Tak mau! Tak mau!

Orite, selamat study semua! Sekian, wassalam.

3 comments:

Amanina said...

ainnn fokus! jangan teringat sangat kat bapa en. sekian sekian.

wehh, suruh aku fokus jugak :(
exam aku 11/5, abeh 1 june. awal gile habis

Amanina said...

*bapa penyayang. lols

Norain Ishak said...

hanis, ya ya,aku fokus lar niee. ;)