Tuesday, February 8, 2011

NORMI : My Twenty-two Minutes Survey

Assalamualaikum.

NORMI tag aku. So, layan je lah tag beliau. Fyi, normi is one of my twelvians fren. Member kamceng time kat taiping dulu ah. Satu benda yang aku takkan lupa pasal tukang tag ni, dia sangat rajin study, sampai time malam yang dah gelap-gelap kat dorm tu, dia sempat pakai lampu yang pasang kat kepala tu untuk study. Cool kan?


Starting time: 6.02 pm


Name: Norain binti Ishak
Brother(s): three brother-in-laws
Eye colour: tak tahu
Shoe size: 8(bapak besar kaki, takpe, senang nak tampung berat badan)
Hair: HO CA RES (who cares?)
Piercings: takde
Height: 166 cm
What am I wearing right now: t-shirt house diamond dengan seluar tido
Where do you live: kuala klawang, jelebu, negeri sembilan
Favourite number: 15
Favourite drink: milo ais
Favourite month: bulan Jun (bulan kelahiran kot)
Favourite breakfast: nasi goreng, nasi lemak, pulut kuning dengan sambal ikan bilis mak :D


Have I ever -


1. Broken a bone – tak
2. Been in a police car – tak
3. Fallen for a friend – TETTTT...!
4. Fallen for a guy/girl in a short period of time – sangat kerap :P
5. Swam in the ocean – a long time ago..
6. Fallen asleep in school – tak, budak nerd kot
7. Broken someone's heart – HO CA RES
8. Cried when someone died – yup, dua tiga hari menangis bila teringat dia
9. Sat by the phone all night waiting for someone to call – aku yang call mak :)
10. Saved e-mails – jarang-jarang
11. Been cheated on – siapa yang kisah?


What -


1. Does your room look like - banyak gila barang, buku-buku dari kakaks aku and aku sekali and banyak toto dan bantal
2. Is right beside you: botol air, highliter and buku-buku a-level
3. Is the last thing you ate: honey stars! perh, lapar doeh!


Ever had -


1. Chicken pox: tak ingat, pernah kot
2. Sore throat: pernah
3. Stitches: yes, kat kepala sebab mesin jatuh atas kepala, sound scary isn't it?
4. Broken nose: tak, tapi broken lips T_T


Do you -


1. Believe in love at the first sight: mungkin ya, mungkin tak
2. Like picnics: tak, aku suka merayau di pusat membeli belah


Who -


1. Did you last yell at – tak jerit-jerit
2. Was the last person you danced with – dalam mimpi, tak ingat ah :P
3. Last made you smile – najwa abdul karim, my gila-gila chaletmate


Final Questions


1. What are you listening to right now – bunyi menaip keyboard
2. What did you do today – sesi bergambar untuk house Diamond
3. Are you the oldest – tak, bongsu lah. tak bestnya ada adik en.
4. Indoors or outdoors – dua-dua boleh :)


Today did you -


1. talk to someone you like – aku suka kawan2 aku, of coz lah!
2. Kiss anyone – tak
3. Sing – yup, suddenly ternyanyi lagu Alexa-Jangan Kau Lepaskan, layan jiwang
4. Talk to an ex – nak cakap macam mana, belom ada ex doe.
5. Miss someone – yeah, my twelvians frens, err, itu bukan someone dah tuu :P
6. Eat – food lover kot, mestilah!


Last person who -


1. You talked on the phone – emak
2. Made you cry – Oh Jiho in Single Dad In Love
3. Went to the movies with – Atiqah and Tipah
4. Went to the malls with – Minye
5. Cheered you up – KY and its people


Have you -


1. Been to Mexico – planning to
2. Been to USA – planning to


Random-


1. Have a crush on someone – banyak sangat lah
2. Books that you're reading – SOLUSI, eh sweet en.
3. Best feeling in the world – habis test or exam, heaven!
4. Future kids names – addin shah and benz aliff and jebat iskandar
5. Do you sleep with a stuffed animal – tak
6. What's under your bed – bagasi
7. Favourite sports – errr
8. Favourite places – kerusi depan tv dengan hall rumah
9. Who do you really hate – perempuan sexy
10. Do you have a job - student, daughter, sister and aunt for 2 nieces and 4 nephews
11. What time is it now – 6.24pm


With however long you took, post as "My __ Minutes Survey" and tag 15 people.

Taknak tag sape-sape. Sekian, wassalam.

9 comments:

Amanina said...

kasut saiz 8 senang nak tampung berat badan??? masalahnya ko berat ke? hahaha

aku tak penah kene chicken pox wehh

mInYe said...

haha! Ain,honey star tu bli masa dgn aku kan?:D
btw,bukan jebat hafiz? Eheh..

Norain Ishak said...

hanis, haha.lol.aku berat kottt.duhh!cup, ko tak pena kena chicken pox?abes ar,nanti mesti kena punya time kat india.haha.

min, haha.ye lah...aku makan jimat2 kot,takkan honey star tu da abes plak..err, jebat hafiz?siapakah?ceh.

AreHadi82 said...

hahaha...
lawak la mung ni...

mInYe said...

haha! =))

Norain Ishak said...

angah, memang pon.kat umah je aku serius.btw angah,bibir aku dah pulih 97%.

M. Faiz Syahmi said...

wah. ni kira habis honest la ni.?

okeh. panjang. aku baca sampai rumah kau bersepah ja. hahahaha.

nanti aku baca lagi. :P

Anisah Zahorin said...

wahaha jebat iskandar~~nak nama tuh jugak..lekiu luqman..sekali..hehe~

Norain Ishak said...

faiz,

eh rumah aku tak bersepah laa.

anisah,

haha.ceh, nak nama watak dalam novel hlovate jer.