Monday, February 7, 2011

Bajet Hot Macam Pisang Goreng

Assalamualaikum.

Hari ini, aku nampak dia lagi. Dia pakai skirt-atas-lutut dengan legging ke stoking hitam panjang ke pun aku tak sure. Tapi aku rasa legging yang jenis gila jarang sampai nampak kaki. This girl, memang aku rasa rabun dan buta. Dah banyak notis tampal kat sekitar ky pasal kod pakaian. Tapi dia buat donno. Kesian dia.

Kalau dia masuk kelas Moral Studies aku tak kisah, tapi ini masuk kelas Islamic Studies sama dengan aku. Ada lah a few yang free hair dalam kelas tu, tapi aku malas nak komen lah pasal tu. Tapi yang pasal this girl, memang aku menyampah lah tengok cara dia berpakaian.

Datang kolej orang suruh belajar, bukan suruh seksi-seksi nak show off anggota badan. Bajet hot ke apa? Hot macam goreng pisang panas. Murah dan mudah dibeli. Takkan nak samakan harga diri dengan harga pisang goreng panas pulak kan? Sexy girls are cheap. Tak kira lah kau sopan santun ke, tinggi budi bahasa, pokok pangkal murahan.

Come on lah. Tak payah lah nak seksi-seksi. Menggelikan as one of my teacher cakap dalam kelas hari ni bila one of his students pakai macam tarzan yang tak cukup kain. Kesian lah dekat budak-budak lelaki yang menghafaz Quran kat ky nie. Habis lupa ayat hafazan tertengok imej kau yang bajet hot dan lagi kolot.

Last but not least, aku kesian dengan girl tu. Kaya, ayah kaya, ayah mesti pendidikan tinggi tu, but malangnya, tak reti didik anak suruh pakai baju elok-elok. Pity you and your dad. Semoga one day, girl tu akan berubah. Harap-harap lah esok dia masuk kelas Islamic Studies pakai baju kurung dengan tudung ariani yang labuh tu.

Sekian, wassalam.

p/s-Pakai tudung lagi sweet :)

3 comments:

M. Faiz Syahmi said...

jeles nampak.?





















































:P

mInYe said...

wow,ain.ganasnye ayat.. Haha..x brani aku nk pki sexy dpn ko. :p

Norain Ishak said...

faiz syahmi,

lol.takde maknenya nak jeles. (=_=)

minye,

hhaha.brani ar buat min.memang nak kena ceramah ngan aku. :D