Sunday, February 13, 2011

Bila Rendah Dah Angau

Assalamualaikum.

Aku agak stress pagi ni, maybe nak pms kot. Haha. Stress bila nak kena reschedule balik jadual study aku. Ya lah, aku ambik 12 papers kot May June ni!

Tiba-tiba ada seorang kawan aku dalam skype habaq mai, ada brader dining hall minat kat dia. LOL LOL LOL. Itu sangat kelakar ya. Aduhai. Aku rasa macam nak gelak guling-guling je bila dia bagitahu. Aduhai sekali lagi.

Actually, aku bukan apa tau. Aku rasa kan, brader dua orang tu mesti tengah angau gila kat kawan aku tu sampai buat pengakuan berani mati dekat akak dining hall yang lagi sorang suruh bagitahu kat kawan aku tu. Sumpah kelakar.

Ini kalau sebar satu ky, habis lah bertambah hot lah kawan aku tu. HAHA. Tapi, my fren, kau terima ke lamaran brader dua orang yang nak berkenalan dengan kau tuh? HAHA. Tolong ar, aku memang tengah gelak gila-gila sekarang ni! Rolling-rolling on the bed!

Aku rasa kelakar sebab, brader 2 orang tu agak rendah tau, so kawan aku ni tinggi sikit lah dari diorang en. So, paham tak maksud aku? Macam tak sesuai jer. And aku bukan nak degrade diorang tau, tapi paham tak, kawan aku ni bakal menjawat jawatan profesional suatu hari nanti? Mesti ar demand tinggi punya. Tett.

Adeh. My fren, the choice is in your hand. Haha. But if you ask about my opinion, aku akan cakap, perjalanan hidup kita masih panjang. Kau mungkin akan jumpa hero dalam mimpi kau bila dah fly nanti and and aku rasa kau tak desperate sangat kan nak berkasih sayang kan? Hehe. No offence.

Orite, thanks to my fren. Aku rasa lebih bertenaga sekarang sebab dapat gelak gila-gila. Pesanan aku, jangan lupa control cun bila time ambik makanan nanti. HAHAH.

Sekian, wassalam.

p/s-jodoh di tangan Tuhan.

2 comments:

mInYe said...

haha.. kwn ko tu bkl professional kenala cr org yg same taraf, ye dak? kalo kwn ko tu trime dia dgn seadanya xpela kot.. hoho.. aku rasa bek ko delete je entri ni.. sian kawan ko dowh.. haha..

Norain Ishak said...

min, perhh.cinta tak kenal siapa DOE.