Thursday, November 11, 2010

Examples of Retarded Properties

Salam. Ok, hari ni aku malas nak buat homework. So, nak layan tag cik starlover kita, about 25 randoms facts about diri sendiri. Ceh, bajet selebriti je nak hebahkan fakta pasal diri sendiri. Gedik betul.


1. Merupakan pemerhati/penstalker yang agak berjaya. (errrr...)

2. Materialistik. (everythings needs money weyh..)

3. Sempoilistik. (mementingkan kesimpelan..)

4. A makan-makan-maniac. (owez feel hungry..)

5. Menghidap penyakit IAD. (google IAD kalau nak tahu..)

6. Tak suka tidur dalam bas. (rugi tidur.baik enjoy the view, lagi syok!)

7. Cikin tak reti swim. Aku reti. Tapi aku masih tak reti-reti nak ambil nafas. (tak tahu lah sampai bilaa..)

8. Suka menggedik dan menggilakan diri dengan kaum hawa Diamond yang gila dan sengal sahaja. ( ermmmm..)

9. Suka menyakat kaum Hawa sahaja. (oh come on, hidup jangan terlalu serius!)

10. Suka membisingkan mulut dengan kaum Hawa sahaja. (sila jaga batas-batas pergaulan anda.eheh.)

11. Tak suka homework. (ada ke orang suka homework?)

12. Seorang yang rabun dan juga pelupa. (aku selalu lupa kat mana aku letak spec)

13. Aku benci jogging ke, lari ke, marathon ke apa. (aktiviti sukan yang sangat membosankan, isn't it?)

14. Aku hanya tengok cerita/drama/movie yang ada hero smart je. (Smartismistik betul larh!)

15. Terbaru, budak diamond perempuan kata aku hensem. Aku tak tahu kenapa. (Kalah kak mas!)

16. Aku sangat suka merancang masa. (Tapi selalu rancangan tu tergendala..)

17. Bakal kahwin lambat, InsyaAllah.

18. Berangan-maniac. (Untuk dapatkan idea gila..)

19. Menzahirkan apa yang diberangankan melalui bentuk penulisan cerpen. ( Cerpen merepek dijual di sini)

20. Ketinggian : Tinggi.

21. Keberatan : Berat.

22. Sayang gila kat nombor Maxis. ( Dah 7 tahun guna, eventho mahal, aku still nak guna Maxis)

23. Sometimes aku jadi retarded disamping my retarded friends.


The House Of Retarded


24. Fotogedik dan fotogenik. (AHAHA!)

25. Aku suka senyum, gelak, senyum pastu ketawa. And aku juga budak kuat lalak. (Kuat nangis)


Okeyh. Itu je. Poyo je lebih. Oh oh, nak tag siapa pulak ni. Suka hati lah. Tag ni pun dah agak lama dan lame. Eh eh. Sekian, salam.

6 comments:

minYe said...

ahaha.. ko mmmg!

Norain Ishak said...

min! fact number 15 is really true.

sh. said...

'cik starlover kita'..apakah. Haha.

Tapi aku suka, time kasih!

Btw aku ragu-ragu dengan fact #1 =P

Norain Ishak said...

haha.cik pencinta bintang kita yer.muahaha.

fact no 1. betul.aku jujur nie.ahaha.

Muhammad Burn said...

knp owner blog suka sgt mention pktan Retarded... hmm...

Norain Ishak said...

muhammad burn, perkataan retarded itu macam sedap disebut.