Wednesday, October 13, 2010

A Place For Mutual Love

Salam. Okey. Actually aku taknak update sekarang okey. Tapi, sebab nak kena tunggu kawan aku habis memasak dalam Cooking Competition, aku nak update jugak. Eheh. weyh, tak perasan ke aku dah tukar nama blog. Ain's Sanggojae.


Tanyalah najwa, aku memang addicted bebenor nak sebut word sanggojae tu. Aku google-google, dia kata Sanggojae tu maksudnya a place for mutual love. Weewit. Kalau yang tengok drama korea Personal Taste tu, tahu lah kot Sanggojae tu apa. Btw, Sanggojae tu memang cantik kan. I wish aku ada rumah macam tu jugak.


Ok. Korang ada tak lagu yang bila korang dengar rasa macam jatuh hati? Huahua. Senget lah kalau aku cakap macam ni. But to be honest, sometimes ada lagu yang aku dengar, memang betul buat aku rasa macam di awangan.


Lagu Younha bertitle Can't Believe It tu is one of the song pada musim ini yang buat aku rasa, eh eh sukanya, jatuh hatinya, fall in love nya. Tapi yang pelik tu, tak tahu lah fall in love kat siapa. Erm, maybe dekat Jebat Iskandar dalam novel 5Tahun 5Bulan tu.


" No way, I’ve realized that I’ve been looking at you. It won’t do even if I hate it, stop it, or hide it. It can’t go on like this. I will confess that I’ve fallen for you. You’re everywhere in my dream. I know that it doesn’t make any sense but I love you. "


" I like this sensation, you know how I feel even if we were to fight everyday. You always want it your way but I can accept anything from you, only you. I’m lonely, my heart’s crazy for you and and you’re the only one I see. "


" When I’m with you, I don’t mind being nervous. I may be a little hasty, but you’re the only one who can tell me what to do. I guess my heart was stolen before I knew it and I’m missing you all day long. "


" Everything’s so different, it’s too different. I think I am falling in love, be my baby, be my baby. From head to toe we have nothing in common. Now I wanna know more about you, be my baby, be my baby. "





Okeylah. Tu je. Sekian, SANGGOJAE! Salam.


2 comments:

mInYe said...

masalah la kalo ko da angau nih!isk2!

Norain Ishak said...

min. alah min.ain kot.standard la angau2 ni.cam tak paham plak.ahaks.