Thursday, September 16, 2010

Titration Maaf Dari Burette Mu


Sebelum hydrochloric acid jadi base,
Sebelum sodium hydroxide jadi acid,
Tangan ditadah mengharap titration maaf dari burette-mu.
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir&Batin.


Salam. Pergh. Lama gila tak bukak blog ni. Almaklumlah, rumah aku di luar kawasan liputan. Eheh. Now, kat rumah kakakda aku. Ada rumah terbuka kat rumah makcik aku kat KJ sat nanti. So, sementara tu, aku upate blog oren ni.


Raya. Walaupun kita boleh beraya sebulan. Tapi raya pertama tu lah yang paling best, paling seronok kan. So, macam biasa, waktu raya lah bermaaf-maafan. Duit raya. Setakat ni, makcik and pakcik sedare masih lagi bagi aku duit raya lah. Alhamdulillah. Duit raya tahun ni tak boleh enjoy sangat coz nak bayar duit re-sit paper tahun depan.


Pastu gi jalan-jalan raya rumah orang. Apa ada dengan raya kalau tak pergi ziarah orang. Hehe. Actually, nak melantak je. Ada rumah buat laksa, ada rumah hidang mee bandung, nasi ayam, mee kari, bihun and blah blah blah. And sebab makan banyak, aku rasa berat aku dah naik 2-3kg lah.


Okeylah, aku nak mencapubkan beberapa gambar 1syawal.


Aku and ayah aku dah sedondon, mak aku pulak spoiltkan tema.


Aku ada gene kurus. Kakak aku dua orang tu lack of gene kurus.


Bersama emakda tercinta..


Ayah bagi duit re-sit paper in advance.

So, tu jelah gambar yang nak dicapubkan. Sekian, selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin. Salam.

3 comments:

amira said...

Selamat Hari Raya...
macam penah nampak kau naik tren bawak beg besar..
kau ke tu??

Norain Ishak said...

Amira, haha.ari tu aku pki bl0use c0klat,beg besar merah,tren all the way fr0m kl t0 semban.kal0 ade kriteria tu,mmg aku le k0t.btw, slamat beraye..

amira said...

Haha..betullah tu..time tu aku trun kat nilai...