Friday, September 3, 2010

Cepatlah Masa Berlalu


Salam. Entry di pagi hari. Semangat cuti semakin membuak-buak. Tapi tak membuak-buak sangat coz hari ni ada dua test. Ceit. Kacau daun betul lah test ni. Test maths and test malaysian studies.Esok plak ade test chem. Argh.


Kalau test maths tu, aku layan lagi lah sebab guna otak untuk kira-kira je. Ini kalau test Malaysian studies, ni yang aku lemah ni nak kena membaca. Tapi, sebab nak 'lulus', nak taknak, kena mengadap jugaklah nota Ustaz Maliki tu. Huhu.


Esok, last day class. Aku sure budak-budak ky mesti takde semangat kiasu langsung nak masuk kelas esok. Especially budak-budak Muslim, mesti dah terbayangkan berbuka dengan family, and paling penting mendapat duit raya dari ahli keluarga. Kan?


Aku harap, hari ni masa berlalu dengan cepat. Aku dah tak sabar nak packing petang nanti. Yehaa. Tapi, takdelah packing beria-ia sangat. Kan aku balik naik tren. Takde keja aku nak bawak barang banyak-banyak. Baik yang penting-penting suda.


Dah la, tu je. Eh, tak perasan ke layout baru aku ni? Ahaha. Saje tukar. Dah boring and bosan tengok coklat hijau ni. Eheh. Sekian, salam.

2 comments:

Ummu Safiyah said...

hahah. lawa ah colour. suka2..

Norain Ishak said...

ummu, berbau tak ikhlas di situ yer.haha