Thursday, August 12, 2010

Terlalu Banyak..!




Salam. Terlalu banyak benda yang perlu dilakukan. Terlalu. Otak aku pun boleh mereng kalau nak ingat semua dalam kepala. So, terpaksa keluarkan satu-satu. Makan gambar kat atas inilah hasilnya.
  • UKCAT - penting sebab nak tengok aku ni layak ke tak nak jadi student medic
  • BIO AS - sebab nak kena re-sit next year]
  • PERSONAL STATEMENTS - nak kena buat banyak version untuk pilih yang terbaik
  • INTERVIEW - kena prepare.takkan a day before interview baru nak ready.
  • UCAS - fill in ucas form dengan lengkap
  • MSIANS - folio 20 muka surat
  • MEDICINE ARTICLES - tambah ilmu

Yang prodigy and handsome tu, apa pulak? Haha. Itu sumber inspirasi aku, tak gitu min? Pastu, Mrs B pulak pesan, focus on your study. Yang bersara tu, itu hiasan semata-mata. Tak boleh lah nak jauh dari blog sendiri. Cuma aku akan kurangkan lah masa berblogging. Maybe lepas ni, ada spesific time untuk blogging.


Okey, itu je. Target aku minggu ni nak siapkan Malaysian Studies and PS yang baru. So, sape nampak aku loitering around, or update blog, or melepak kat fb, tolong marah aku. Sekian, salam.

4 comments:

mInYe said...

hahaha..prodigy eh?.. suits with him.. anyway, gudluck la yer.. moge2 bile ko jdkan dier inspirasi, make sure ko upkan grade ko.. i know.. u can do it!sbb ain itu ain.. =)

norain ishak said...

minye, haha.ceh.sebab aku itu aku.pandai yer.lol.aku nak gred mcm die jugak eventho he is different course dgn aku.sbb tu jd sumber inspirasi.

virgo_blue91 said...

ain:STOP BLOGGING NOW!!! hahahaha~ anyway good post though

norain ishak said...

jannah, ok.aku stop.