Tuesday, August 31, 2010

Sila Ucap Tahniah


Sila ucap tahniah sebab aku dah berjaya siapkan 2 tasks penting.


Salam. Pergh. Hari ni rasa beban yang dipikul kat bahu ni, dah berkurang sedikit. Sebab aku dah selesaikan dua tugasan penting. Penting okey! First, folio Malaysian Studies. Aku dah siap dengan jayanya pada jam 2.30 pagi pada 31 Ogos 2010 ketika umat manusia sedang seronok menidurkan diri. ZzzzzzzzZzzzzzz.


Secondly, aku dah siapkan Personal Statement hari. The final personal statement! Means that, aku takkan ubah contents dia dah. Cuma ubah dari segi sentence structure and grammar je lepas disemak oleh Mrs B dengan Miss Rena nanti. Dah kering idea dah nak kasi Personal statement ada feeling ke takde feeling.


Raya punya cerita pulak. Kelmarin aku jumpa website kedaikreatif.com. Ada lah artwork kad raya yang comel. So, agak-agak berminat, boleh pergi download secara percuma kat situ. Kat bawah ni, aku letak some of artworks yang sangat-sangat colourful.


click the pitca to download


Awal pagi semalam, aku punya lah rajin, combine artworks ni and tag kelasmate twelvians 07/08. Tak dapat nak reunion la kononnya. So, kitorang selalu reunion kat gambar-gambar yang aku tag kat name diorang. Huh. Dengan gambar-gambar kat fb la, buat kitorang selalu contact.


Hari sabtu ni, insyaAllah balik negeri sembilan balik guna train. So, kena bawak sikit barang je lah. Petang tadi dah listkan barang. Pergh. Rasa macam nak packing barang sekarang jugak. Dah tu skang ni, aku dah start bukak lagu raya di malam hari. Ceit.


Okeylah, still ada tugasan penting aku tak tick lagi tu. Kuiz Malaysian studies and test math. Dua-dua test tu insyaAllah hari Jumaat ni. Habis je kelas jumaat ni, terus aku nak packing. Tak kira! Ahah.


Sekian, selamat berpuasa. Salam.

3 comments:

Nina Mazlan said...

tahniahhhhhhhhhhhh ^_^

mInYe said...

haha..keje aku, ko x nk buatkan ke??

norain ishak said...

erna, ada bau kurang iklas di situ yer.haha.

min, lol.aku nak kena buat cerpen plak la lpas ni.ahaks.