Wednesday, July 28, 2010

Ooh Wooaahhh ( Ala-ala Justin Bieber)


"...and i was like baby baby baby ooh, like baby baby baby noo, like baby baby baby ooh, i thought you'd always be mine, mine..."


Salam. Terima kasih juniors batch 13 sebab organize Batch Anniversary yang kira boleh lah. Takde lah teruk sangat. Redha je lah makan burger dua keping dengan buah epal dengan air sirap. Walaupun banyak masalah teknikal terutamanya sound system, kami sebagai senior penyayang, cool je. Ahah.


We are the stars tonight, batch 12!


Dah jadi tradisi, senior-senior akan masuk berjalan atas karpet merah. Wooot. Dah rasa macam artis plak. Rasa macam famous gila. Haha. Aku actually nyaris-nyaris je nak tersungkur kat karpet merah tu. Apataknya, karpet merah tu bergelembung sana, bergelembung sini. Nasib baik tak jatuh. Kalau tak habis tak tahu nak sorok kat mana.


Batch Anniversary ni aku rasa dah jadi macam konsert aku tengok. Sekejap-sekejap nyanyi. Sekejap-sekejap menari. Paling tak boleh blah, Tariq Khan buat konsert jugak. Tapi dalam banyak-banyak persembahan, aku paling suka waktu diorang nyanyi lagu Baby Baby Justin Bieber. Comel gila tarian diorang doe!


Pastu nak dekat habis tu, nyanyi lagu batch 12. Ala, lagu Heal The World Michael Jackson tu. Semangat gila aku nyanyi. Macam down to memory lane pulak waktu melalak tak tentu hala tadi. Teringat zaman aku dulu jadi junior dulu. Terlalu banyak memori. Betapa aku sedar indahnya kenangan zaman muda. Ceh, sekarang still muda okeyh.


Comel kan makanan ni.Simple dan mengenyangkan.


Oh, pastu ada video gambar-gambar zaman induction week. Ada lah dua tiga kali gambar aku keluar. Tengok muka sendiri, eh nerd nya lah muka. Tapi hakikatnya taklah nerd mana pun, otak aku tetap gila-gila. Agak-agak sekarang ni, nerd lagi ke ha? Takkan. Cuma nampak innocent je. Hehe.


Meriah macam mana pun, ada beberapa benda yang aku tak gemar dalam acara macam ni :
  • bila laki pompuan selamba bersentuhan depan orang tanpa rasa segan silu
  • bila pompuan pakai skirt pendek nak tunjuk kaki yang licin
  • bila laki atau pompuan menggedik entah apa-apa atas pentas
Cuma beberapa benda je seronok bila ada event ni :
  • dapat gather ngan bebudak diamond
  • dapat goodie bag
  • dapat masukkan muka dalam kamera entah siapa2 dan bajet popular(haha!)

Down to memory lane.


So, akhir kata, walaupun tak berapa nak ummpphhh, aku hargai usaha diorang nak hiburkan hati senior penyayang ni. Trimas. Sekian, salam batch anniversary...


Bisik-bisik: Akhir-akhir ni aku dah teraddicted dengan lagu baby baby ni. Sampai intro entri pun nak letak lagu Bieber nie.

5 comments:

virgo_blue91 said...

Ain bajettt HOT~ hahaha anyway syukur Alhamdulillah kerana event ni buat aku reflects myself...anyway read my latest post keyh...

cik bunbun said...

dapat goodie bag paleng best. HAHAHA. lame tak dtang sini baru taw layout da tuka ^^

norain ishak said...

jannah, haha.helo,im not hot, im cool bebeh.

bunbun, haha.layot b4 ni dah setahun lebih daa..

Amanina said...

tak suka sangat baby baby ohhhh tu. hahaha. tapi never say never terbaik ah.

ain, letak shoutbox kat atas. senang nak tinggal jejak. :D

norain ishak said...

hanis, taknak.nak letak kat bawah jugak.kasi org exercise tangan scroll sampai bawah.haha.(ok2, org tauk kat atas)