Friday, July 23, 2010

Because He Is A Muslim


Salam. Aku nampak banyak orang letak LINK NI kat facebook. Orang sibuk kata comel lah, apa lah. So aku pun bukak. Ahah. Memang comel kartun dalam link tu. Mungkin korang dah tahu kot. Takpe lah, aku share dengan mereka yang tak tahu lagi. Sharing kan caring. Lagipun kasi chill sikit otak tu tengok kartun-kartun ni, okey?



















*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*













So, itu lah ceritanya. Kome pikir lah sendiri yer perkara yang hendak disampaikan. Sekian, salam samurai.

4 comments:

misyamissyou said...

sangat menarik ni..kenape xterjumpe ni..hurmm..

norain ishak said...

misya, oh ya, that's why letak kat dlm blog for those people yg tak terjumpe.hehe.

Cik Ezza. said...

nak mintak copy 100% bole?

Norain Ishak said...

ezza, silakan. :)