Tuesday, June 15, 2010

benz O' donis ft. mizz norain


salam..sila nyanyi menggunakan rentak lagu what you waiting for itu okey..

benz alif sulaiman:
its your birthday
so tell me what's you want it too

mizz norain:
its my birthday
im really wanna get with you




haha..so, hari ini is my besday yang ke-19 tahun...lorh, dah 19 tahun hidup rupanya di muka bumi Allah ni..19 tahun diberi kesempatan untuk buat kebaikan, bukannya kemungkaran..tapi rasanya diri ini kurang utilise 19 tahun perjalanan hamba sebagai khalifah muka bumi nie..


firstly, terima kasih untuk mak ayah aku walaupun mereka tak baca pun blog aku ni..terima kasih besarkan anak bongsumu yang tahu makan jer, masak tak reti..terima kasih besarkan anak bongsumu yang suka mintak duit, jimat duit tak reti..terima kasih semua!


hurm..19 tahun..aku sendiri tak percaya yang umur aku dah pun berusia 19 tahun..aku rasa macam baru tahun lepas aku masuk tadika..aku rasa baru bulan lepas aku masuk sekolah rendah..aku rasa baru minggu lepas aku masuk sekolah menengah...dan aku rasa baru semalam meninggalkan mrsm taiping tercinta..!


dan hari ini, pada usia 19tahun, aku berada di kyuem..ah, aku mahu jadi budak-budak kalau boleh..tak perlu nak fikir pasal study, pasal masa depan..hidup budak-budak hanya dengan main-main..makan pakai semua mak ayah yang jaga..bukan macam sekarang, kena berdikari..!


tapi, walaupun pahit, aku terpaksa terima realiti kehidupan..dah 19 tahun..dah dewasa..dah kena plan bagaimana warna kehidupan aku pada masa mendatang..semoga bertambahnya usia ini, menjadikan aku seorang manusia yang lebih matang pemikirannya..insyaAllah..


okeylah, itu jer nak cakap hari ni..pasal lagu kat atas, abaikan..benz tinggalkan aku dan selamat kawin dengan addin..benz kejam..!erk, apa aku melalut ni..dah lah, salam...

9 comments:

MadRaven said...

tak lame lagi jadi mak orang la plak ko kui3

Amanina said...

hahaha. betul2 madraven.

happy birthday ain! :D

norain ishak said...

@ nasrun- ha, ye lah mak orang..takkan mak kucing lak kan?

@ hanis- oh sokong madraven ek?hanis jadi mak orang dulu!agaga.

Amanina said...

jadi maksu cukup la dulu stakat ni. :D

mInYe said...

mak cik norain yg tue!!! aku beli tiket da.. tapi tiket pegi je. hahahaha..

ieQa sWetLuv said...

happy birthday.. semoga panjang umo dimurahkan rezeki dan tercapai segala impian ngee =)

norain ishak said...

@ minye- haha.takde tiket balik, aku sepak kau!

@ ieqa-terima kaseh yer ieqa..amin..=)

wany said...

happy belated birthdayy... may ALLAH always bless youu

norain ishak said...

@wany - thanks wani..=))