Thursday, June 3, 2010

ain-dan kurus


salam.........fuhhh...sekian lama tak ber-exercise di mph, tadi tutorial kat mph plak..perghh..mantap lah..boleh kurus kalau tiap-tiap petang main badminton..smash sana, smash sini, rasa macam aku terer cam lin-dan plak..ehehe..ok-ok, penyokong chong wei jangan banned aku..=p



lactic acid pun dah builds up banyak sangat kat muscle-muscle aku..so, stop lah main..duk bawah kipas..huishhhh...rasa segar giler lah otot-otot ni..proses cooling takes place in the body ..dan aku dapat merasakan pembakaran lemak-lemak terkumpul..ceh!


haa, ni satu lagi cerita..cerita nak membangga diri.haha! waktu lepak-lepak sebelum nak blah from mph, ade ker seorang kawan aku ni kata aku kurus..?what, aku kurus?..haha..ni perli ke apa niehh?..ceh, walaubagaimanapun, terima kaseh atas pujian beliau..tapi aku rasa dia lagi kurus kot...ko pun kurus jugak, dya.


okey, tak kesah lah kurus ker, tak kurus ker, gemuk ke tak gemuk ker, bagi aku bersyukur lah dengan bentuk badan anda yang sihat..aku tak paham orang yang nak kurus kering slim bagai..macam mr bones bergerak je rupanya..yang berisi-berisi kat ky ni pun aku tengok, comel jer..


pastu pasal diet..mantap doe chaletmates aku..semua mengamalkan plan diet..kecuali jiran bilik aku ni..aku pengaruh die toksah berdiet..nanti dia jugak lapar kan..so, tak perlu diet..aku memang tak diet ar..lapar memanjang jer..cuma bila setiap kali time makan, jangan ambik nasi terlebih-lebih..ceh, bajet cam pakar diet lak..


okeylah, itu update tuk hari ni..makan elok2...dan..rajin-rajinlah bersenam untuk jantung yang sihat..sekian, salam....=)

2 comments:

Amanina said...

ain,nak six packs tak? hehehe

SyAmSuL AnUaR said...

Amalkan Sll hidup yg sihat...Teruskan...