Thursday, May 6, 2010

V for Vendetta


salam..entry yang ringkas untuk hari ini..takde isu..cuma sekadar nak luahkan perasaan..aku sekarang tengah pikir sapa lah anonymous yang komen kat entry aku sebelum ni..ker ada member-member aku nak kenakan aku ni?baik cakap! kalau aku tahu orang yang terdekat nak buat bang bang boom ngan aku, siap ar..!serius ni..!


anony di sebalik topeng vendetta kah?


sebab kehadiran komen yang yang aku tak pasti berbaur apa, buat aku tak senang kat ky.. ceh, dah macam ada penjenayah plak kat kolej aku ni. haha! erm, tapi komen-komen itu dengan segala hormatnya aku removekan sebab nak menjaga kesucian entry si gila-gila bola..tapi, kalo korang baca komen aku, maybe boleh tangkap sikit-sikit kot..!


akhir kata, kepada anony tu, tak kira lah kau member terdekat aku yang nak buat "may fool" ataupun bang bang boom mahupun orang yang aku tak kenal, baik bagitahu siapa diri anda, okey?lihat, entry yang ringkas bukan? sekian, salam..


p/s-tak tahu nak letak tajuk entry..

11 comments:

Anonymous said...

insyAllah awk akn knl saya ain...hahaha

bdk topaz je...kan daa bg klu tu...

suci la blog awk erkkk...

be carefully,i watch every you step in ky....hahaha

norain ishak said...
This comment has been removed by the author.
norain ishak said...

@anonymous-chup chup, eh ko pasti ker yang kau tengok tu aku?hahaha.entah-entah kau salah orang kot..oh blog aku memang suci murni..err,ko sorang je ker budak topaz jpa?hasil siasatan aku tak berapa menyeluruh.

Anonymous said...

x silap la....bdk plg nerd..pakai spec...


muahahahaha...

i like you style...:-)

laaaa 9 angka pun blh gune jela aplikasi permutation n combination..

thank sbb ingatkan aku ttg topik tu...wallasssssss...

Anonymous said...

eh ada je bdk tajaan jpa lain kat topaz tu...

aim bdk jpa je tau,laki jgn pompuan..kan jd lain citer lak.....

hahahaha...

aku daaa bace semua blog ko...

most of all,ko bnyk mcm x puas ati dgn bdk surau a.k.a muscom laaaa...

norain ishak said...

@anonymous-aku nerd?ramainye jer kot budak nerd kat ky.bukan aku sorang.pakai spec?ramai je pakai spec.aku malas nak aim sapa-sapa.kang tersalah aim.papepun, terima kasih sebab jadi silent reader blog aku.

Anonymous said...

hahaha,aiii tkt lak nk aim...

tulis dlm blog ko berani...berapi2 tulis...hina sana sini...kutuk org sana sini...sampai bdk2 muscom pun ada yg ko x suke erkk..hahaha
nauzubillah..SAUDARA SESAMA ISLAM TU!!!!
HAHAHAHAHA...yg plg menyerlah n kalu org bace mmg daa nampak trg2 ko hina n kutuk bdk muscom...post ko yg tajuk usrah bdk chalet tu an.
aku ingat ayat dye'ingat bdk2 chalet yg x pg surau ni je ke buat maksiat,bdk2 muscom pun ada jgk buat maksiat'..hahahahahaha..perghhh padat...

dgr kate ko gado dgr salah sorg chaletmate ko tu,yg bdk muscom tu..sbb post ko tu ar..x baik weyh hina2 org kat belakang,perfect sngt ke kita neh..ingat2 sikit eaaa..Allah ade melihat kebenarannye...hahahaha..x puas ati dpn2 ar weyh br anak mak..:-p...btol ke x aku x th..just2 dgr2x..dr mane..dr bdk pompuan la..hahaha..aku bab mendengar neh suke sngt la...hahahah...hahahah

aku daaa tgk ko lama la n bace blog ko daa lama daaa then br skunk aku rase daaa x thn nk komen..hahahahah

aim org pun tkt...muahahahaha

pegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaaaaaa!!!!!!ckp belakang je besar..face by face la sis...

daa la.tq2x aku mmg silent reader blog ko..org kate ko mmg suke tls blog n then ko mmg ketagihan nk tulis blog pun an...so scary!!!!!

ada fb x???bg email,lg kita blh knl rapat an..tp xpe..xnk bg pun aku tgk2 la fb ko kat fb org lain..hehehehe..huhuh..:-)

k lah like you said,as lvl exam just around the corner...so aku xmo ggu,tggu hbs as lvl punye exam lu la...n then br aku post2 komen blk kat blog suci murni ko neh....hahahahaha.tp aku akn teruskan penbacaan kat blog ko neh...(jgn kembang hidung lak eaa)

but remember!!...i always see you at anywhere...be carefully!!!

hahaha...kalu nk buat pape aksi tu..ingat2 sikit eaaa ada org tgk..hahaha..x aku tgk...Allah S.W.T. tgk..hahahaha

skali lg aku ckp..aku bdk topaz tajaan jpa.opppss satu lg maklumat,kita sama umo k aku bkn senior..

utk membuktikan aku x silap tgk org..ko bdk diamond.

chaletmate ko semua aku th...

afwanisa-bdk muscom yg selalu pi surau tu an..
bdk cina tu-mls nk ambik th nama..
najwa-bdk persediaan medik jgk an mcm ko..

percaya ke x???:-)

no ko tu thank la daa bg..nanti2 aku risik ar bdk2 pompuan utk no last tu....afwan jiddan..:-p

skunk aku silent lu..after as exam kita knl2 blk eaaa..

n then aku nk ingatkan sikit,tulis blog tu biar berasas sikit sis,hati2,perhatikan pe yg ko tls tu btol x n sesuai x utk pembacaan UMUM,nk2 org mcm aku neh..hhahahaahaha.kalu blh tulis la benda2 yg berinfomasi skrng2nye blh la jgk pahala..daaa la nk pi surau pun mls...buat dosa lg kutk2 org...sian bebenor kat ko eaaa..hahahaahah

lps neh jgn la tulis2 pape yg ko x puas ati dlm blog ko eaa..just simpan je dlm hati...hahahahaha

sory komen yg pnjg sbb,last komen sblum as exam...gudluck weyh..mintk maaf lu dgn chaletmate ko yg dah disakiti hati oleh ko tu..kan nk exam Allah nk bls blk kat ko kasi blank otak semua yg dihafal x ingat satu..kan x psl2 fail kene repeat blk..nk ke...hahahahaha..aku ingatkan je...sbb like all people said
'ALLAH TU MAHA KAYA,MAHA KUASA,MAHA BIJAKSANA N MAHA SEGALA2NYA'..DIA BERHAK UTK BUAT APA SAJE,SBB KITA MAKHLUK YG BERADA DIBWH KEKUASAANNYA..KITA INI TDK PUNYAI APA2 KUASA ATAUPUN HAK UTK KOMEN SESIAPA OR JUGDE SESIAPA..SBB YG PLH MAHA MENGETAHUI SESEORG ITU BUAT MAKSIAT,BUAT PAHALA,BUAT DOSA,AMALAN DITOLAK ATAU DITERIMA N ETC...HANYA ALLAH S.W.T..pikir2 kan la wahai NORAIN ISHAK yg pandai n lagi bijak sana...aku harap ko blh gunekan kepandaian ko bkn saje utk menghafal or ingat formula sana sini..tp yg plg penting digunakan utk berfikir..

semua yg aku tulis berdasarkan pe yg aku daaa bace yg ko daaa post kat blog ko dr awl sampai last post ko iaitu V for Vendetta

tq..that all..

'tepuk dada tnye selera,tnye iman n tnye pikiran'

salam...

M. Faiz Syahmi said...

langsi gile ko ni anon hahaha.
dah lama x jumpak orang mcm ko.
mmg terbaek ah cara ko sakitkan hati orang. bila kita boleh jumpak ek.?
nak menuntut sikit ngan ko. XP

nina mazlan said...

fuhh, cik anony, or lebih betulnya encik anony, ak confuse ni, skang ni, ain pya blog ke, ko punya blog??huh???:-o

ehem3, nak emo2, g buat blog sendirila.menimbulkan kontroversi tul.suka ati ainla nak tulis apa.nama pun blog dunia norain, bukan dunia ko.cehh...

ak bukan nak backing sesapa, tp, ak rasa, ain xdakla kutuk budak muscom pun.cubala baca balik usrah budak chalet tu, pendapat dia sgt general kot.isk3...

lagi satu, xyah nak tuduh xberasasla.ak rasa, ain n chaletmates dia, saling menyayangi gila.kadang2, ak pon jeles.ko jeles gak an????ko dgr2 cakap org, tiba2 nak emo.haha.sengal..:D

last but not least, ko cakao ain xbrani face to face.tp sekurang2nya, dia luah kat blog yg ada nama 'NORAIN ISHAK'.bukan cam org tu, xpuas hati, guna nama anony.skang, sapa yg brani, spa yg x??

tepuk dada, tanya iman, tanya hati.

sekian, dari kawan norain yg da lama kenal dia sejak f4.jadi, sesapa yg baru kenal dia, JANGAN NAK BYK CEKADAK la weyh.

k, peace no war:D

Ate3_y said...

kelakar pulak aku tengok si anonymous ni..cam kanak2 jer ayat...

haha..apsal kau selalu akhiri ayat kau ngan gelak ketawa terbahak2? cool suda,..=p

norain ishak said...

@ erna- haha. dia ingat ni blog dia kot. tu pasal la emo lebih-lebih. sudahlah, maapkan jer lah orang yang tak guna akal kita memberi komen anon tuh.

@ ateeyqa- hormon dia tak stabil.. tu pasal la gelak macam tu. ko kata dia macam kanak2 ? maybe kot. tapi pelik la pulak macam mana boleh lepas dapat scholarship jpa. entah ye ke tidak.