Sunday, May 16, 2010

CIE AS LEVEL WEEK 2


salam...esok minggu ke-2 exam CIE..!haih sekejap je masa berlalu..minggu ni tak pack sangat..ada dua paper practical yakni chemistry and biology..dua jer..


JER? yang jer ni lah kau tak score ain..!ces, marah kat diri sendiri..bila study mark scheme, senang je nak dapat markah..tapi bila jawab time real, tak terpikir lak nak bagi jawapan tuhh..so, ingat, bila jawab time betul-betul nanti, pikir jawapan betul-betul..soalan dia bajet rumit, tapi jawapannya sempoi..


jom gapai bintang itu..!


kalo biology tu aku tak risau sangat sebab masa nya memang sangat-sangat cukup..yang chemistry yang aku risau sikit nie..nak pahamkan soalan je dah 15 minit..takpe2..practise baca soalan past years yer ain..huhu..waktu buat paractical jangan nak mengelamun lebih-lebih..serius2!


apa lagi ekk nakk cerita..itu jer kot untuk minggu ke dua exam ni..seperti biasa, aku nak ucap gudluck ok! do ur best..!semoga kita sama-sama berjaya dan dapat A*..ceh, angan tinggi betul nak dapat A*..ala, bak kata omputih, aim for the A*, at least if u fall, u fall among the A's..sori, kalo ayat aku berterabur..almaklumlah ielts band 6.5..


sekian, salam kiasu-ing dari aku...=)

REMEMBER : IF YOU DON'T AIM HIGH, YOU'LL NEVER REACH THE STARS

4 comments:

Ibrahim o Baim said...

got 1 more years isn't it?

norain ishak said...

@ baim -yup..satu tahun lagi..

Ahmad Zahir @ aeir2020 said...

eh...ko da ielts ke??

norain ishak said...

@zahir- belom2..februari next year baru ambik yg real punya.