Tuesday, May 11, 2010

CIE AS LEVEL WEEK 1



salam..pengumuman..!haha..cambridge international examination is going to start tomorrow..!pergh..tak sangka..esok lah hari yang dinanti-nantikan..erk..dinantikan?biar betul..kalau merepk dengan atiqa ngan najwa, semua bajet nak patah kembali ke masa dulu..tapi, itu takkan terjadi..dan baru aku sedar, masa itu amat berharga!


nak kata bersedia, tipulah, nak kata tak bersedia pun tipu..aku just tawakal dan doa banyak-banyak jelah..usah dan usaha..harap Allah permudahkan aku and kawan-kawan jawab exam esok..


untuk minggu ni, aku ada dua paper..paper pure mathematic esok pada pukul 8.30 pagi..!cuak-cuak..tapi ingat balik kata mr madhadzir..jangan jadi too excited..nanti adrenaline banyak sangat dirembeskan..so then blood banyak pergi kat otak and block ur mind and blah bla blah..


pastu paper kedua is biology paper 2 on friday 11.45am...gudluck to all biologist yer..jangan lupa guna 'bahasa sains' bak kata mr vroege..hahah..


pesanan terakhir sebelum nak ke medan peperenangan esok, just believe in urself..be confidence in utrself..itu kata-kata evin lim plak..pergh..nak dekat exam ni,kena dengan banyak kata-kata galakan sikit..tapi dont be over confident lak yer..


sekian, gudluck to sumer budak yang nak amik exam..!salam..

6 comments:

mInYe said...

ain~~gud luck and all the best~~

virgo_blue91 said...

goodluck yer ain sayang...i will always pray for ur success

Amanina said...

ain!! good luck. doakan aku sekali yeee.

esok exam aku pukul 9. kau jangan bangun lambat pulak. 8.30 tuuu. hahaha

haz|rah said...

ain gudluck aw!!!!!!!!!
slwat bnyk2..
AS ak 21hb..
cayok3!!

norain ishak said...

@minye- thank uuu..

@jannah- 2gether we pray for our succes..=))

@amanina-mane de bgn lambat..da abes jawab da pon..

@hazirah- gudluck kat ko gak weyh..asal ko lambat..?

haz|rah said...

tq gak..
ak bkn CIE..
ak amek GCE..