Thursday, May 13, 2010

biarlah aku yang berbicara


salam..esok exam bio..sepatutnya tak patut aku online..haha..ala, sekejap jer...kang meletup otak aku baca bio, sapa nak jawab?lagi pun, before ni aku tak dapat tenet kat chalet..dan dan aku tengah rest kejap, bukak laptop, dapat plak connection...


okey..update ari ni nak citer pasal novel kedua yang aku bace guna duit sendiri..sebelum tu, aku takde lah jenis baca-baca novel ni..sekadar baca kat penulisan2u tu selalulah..novel yang kedua ni tajuknya biralah YM berbicara..to hanis amanina, jangan gelak kat aku yer..ahaha..dari tahun lepas aku nak beli..tapi tak kesampaian..sampailah last month, aku beli online, tak sangka sampai gak novel ni kat ky...


dah ar sampai last week..aku cuba gak tahan taknak baca..tapi tak tahan..mula2 bajet nak bace lima bab, pastu haih, sambung-sambung sampailah aku habis baca malam sebelum exam maths..nasib baik exam maths, takyah nak membaca, takyah nak menghafal segala..


so, nak buat sikit ringkasan novel..novel ni serius korang memang tak boleh nak stop baca..ayat-ayatnya sweet-sweet jer..especially kalau adegan adiya ngan bos dia encik firdaus atau charming..haha..ter-berangan aku seketika..haha..release tension, takpe kan?..ahaha..


jadi, sekali lagi aku dah ter-suka kat encik firdaus..huahua..dulu kat zain(baju pengantin mak andam)..skang dah beralih arah pulak..kawan aku kata aku sengal, suka sangat minat watak yang tak wujud..nak buat macam mana?yang wujud aku tak berapa nak minat..unless kalo yang wujud tu macam zain ker, encik firdaus ker, tu lain citer..


so, sapa yang tercari-cari novel untuk dibaca, ini pilihan terbaikkk..sangat enjoy bila baca..tup-tup dah habis satu novel..so, aku dalam proses nak beli lagi satu novel online..sampai terus kat umah lah..nak baca kat umah..


okey, tu jer lah nak cerita..sekarang ni, nak gi mem-bio-kan diri..sekian, salam..

4 comments:

Lepat Pisang said...

Wow!bestlah dapat baca novel..he.he..

virgo_blue91 said...

ain,nak pinjam novel tu nanti??? bleh x?

Naqib Mohamad said...

goodluck test esok.. hehee

norain ishak said...

@lepat pisang-lagi best kalo bace time takde exam..

@jannah- datang ar chalet petang kang..pulang b4 cuti tau..nanti aku rindu encik firdaus kang.haha

@naqib-thank you!