Tuesday, April 13, 2010

tanya apa saja di formspring.me



salam...haih..makin hari makin banyak pulak aku jumpa orang sign up for formspring nie..apa benda entah..so, aku pun sign up jer lah..(tetiba takde mood nak blogging)


minggu ni aku rasa malas nak menaip..sebab menaip kat it lab..guna lappy sendiri syok sikit..kat chalet pulak tak dapat wi-fi..lagi lah stress..




lagi satu minggu ni kan exam..so, mood aku pun tak berapa nak ada..so,aku update ni pun sebab nak letak link formspring..so,ada soalan tanya lah ok!..heheh...salam..


4 comments:

cik bunbun said...

kejap.
bunbun pon ade formspring
tu je nak cakap
muehehehehe:D

Anonymous said...

huhu

Amanina said...

apekah function menda alah ni eh?

norain ishak said...

@cik bunbun-ece,dia ade jugak..lorh,tanya la soalan..

@hanis amanina-function macam fb.haha.takdelah.sebagai medium nak tanya apa2.