Sunday, April 4, 2010

economist yang tak pressure


salam..aku dengan jujur nya nak cakap, aku rasa macam takde perasaan nak examm..suppose kalau seseorang tu tak habis study sesuatu topik, mestilah dia rasa tension kan?tapi aku boleh pulak rehat-rehat...study slow-slow..dan sempat pula online!


memang takde rasa pressure..kenapa ek..?mungkin sebab sebelum ni aku dah pernah rasa pressure yang tinggi,jadi bila mengalami pressure yang rendah, aku macam takde perasaan..macam tu ker?tapi tetap hairan..




econ..econ..econ..dah muak...dah nak termuntah..tapi tetap cuba menabahkan diri membaca nota..currently nak habiskan the very last topic balance of payment and foreign exchange..topik yang macam senang..tapi bila nak olahkan, macam susah sedikit..takpe,gamble jer..haha..


actually, econ paper 2 adalah paper yang paling aku takut compare to bio or chem..econ is somethings yang urgghh tak tahu nak cakap macam mana..bukan susah..tapi imagine bila otak sains korang kena beralih ke otak seorang economist..aku rela baca bio daripada econ..hehe..tu pasal nak dekat exam econ,baru aku revise econ..sebab econ bukanlah subjek favourite..


okeylah..aku nak meneruskan proses menuntut ilmu pengetahuan...dapat pahala kan menuntut ilmu yang bermanfaat nie..ain,ain, ikhlaskan dirimu...salam...


2 comments:

saya_arief said...

purchasing power...n bla..bla..bla..
aku pown ade amik eco dulu..hoho..
tp yg basic2 aje..

norain ishak said...

@arief-aku amik pun untuk half cukup syarat nak subjek a-lvl 3.5..next sem tak belaja econ dah..hooray!