Monday, March 1, 2010

tarian tirana versi ky


salam..lenggok sana..lenggok sini..pusing sana..pusing sini..apa yang ko merepek ni ain?..haha..untuk pengetahuan korang,aku tengah menghafal step tarian untuk interhouse pertandingan dikir barat and tarian tradisional kyuem 2010..!biar betul..?!


apa yang tak betulnya...dah takde orang yang nak masuk..aku sebagai sport exco(ecececehh), terpaksa lah volunteer untuk masuk...kalo ikutkan hati, malas nak masuk..apa taknya, practise siang malam kot..takes times..orang yang selfish tetap selfish..orang yang nak kiasu tetap kiasu..lantak koranglah cik kak oiii..tak tahu nak cakap ape..


aku tak selentik orang kat atas nie..


untuk pengetahuan korang, aku tak pernah masuk apa-apa persembahan tarian..serius!so tadi aku rasa aku macam keras jugak lar..tapi, aku tetap cuba buat yang terbaik..bagi aku,hidup ini satu pengalaman..kalau tak pernah menari, cuba lar menari.. best ke tak best belakang cerita okey!..


huh..pastu ada konflik lain pulak.."kalau muscom(musolla comitee) tak boleh masuk menari, kalo tak muscom kena masuk"..hurm..tak salah kalau dia nak argue..aku tak sokong dan tak bantah..sebab itu memang realitinya..


ini bukan aku apatah lagi rakan setarian aku..


tapi aku tak banned la budak muscom, sebab budak-budak muscom mesti ada reason sendiri kenapa diorang tak masuk..mungkin taknak cemarkan nama muscom dengan tarian tuh..tapi!kalau kitorang yang masuk ni tercemar lah eh?..


minggu ni hingga selasa depan, busy lagi nampaknya..lepas bangsawan, dengan tarian pulak..apa punya kolej entah!..tiba-tiba aku rasa tension..okeylah..salam...


p/s-kalo diamond menang tarian, aku paling bangga kot.haha!

2 comments:

Amir said...

masa sekolah rendah aku pernah mnari guna lagu ulek mayang.. masa kat INTEC menari lagu endang.. best jgk... btw, bcakap pasal tari tirana... dah abis ke drama tu? dah tak tengok dah...

norain ishak said...

@amir-tarian endang?kitorang pun kena buat tarian endang gak..tapi tarian tu cam kelakar kot.haha.tak tengok la citer tu.saje bagi title poyo.hehe.=p