Tuesday, March 30, 2010

"eden pun boleh!"


salam...tak sangka cuti 2 minggu tu sekejap je rupanya..rasanya, macam baru je aku packing barang untuk balik rumah..rasa macam baru je simpan laptop ni dalam beg laptop..haih!cepatnya masa berlalu..


trial AS dalam minggu depan..tapi entahlah..aku bukan nak kata takde perasaan takut langsung, tapi jiwa aku ni yang cool sangat kot..mungkin sebab kat rumah tu almost boleh habis study..so, macam tak jiwa kacau..sekarang ni aku nak fokus buat latihan..latihan math, chemy, bio dan ehem-ehem economics..




target aku untuk trial ni paling koman mesti B..aku taknak C!taknak2!..trauma pulak mengenangkan result sem lepas..takpe2,kalau ada kita berusaha dengan sungguh-sungguhnya, insyaAllah berjaya...doakanlah aku okkeyyy!!


ape benda lagi ek nak cerita..takde isu-isu menarik ar..yang aku tahu isu hangat pasal budak-budak apply scholarship sibuk pasal preparation interview..haih, tetiba teringat zaman aku..wah, rindu lah cuti 9 bulan(nov '08- july '09)...menganggur giler waktu tuh..dan skali lagi aku rasa, masa memang cepat berlalu!


alahai tetiba teringat dekat af..sebelum ni aku tak pernah amik kisah pun, cuma dis year je kesah sikit..soalan cliche, siapakah pelajaran kegemaran anda?sudah tentulah........"eden pun boleh!" huahua..aku cuma nak cakap,aku suka rambut dia jer ok..alamak,agak-agak gefren dia marah tak aku camni..hehe..


ok-ok..tu je..salam!


p/s-hey dont move, eden shoot you!

6 comments:

safiamira said...

all the best utk exam anda! =)

Hur Ain~ said...

ain..kite doakan ain supaya mudah jawab exam n semoga Allah tenangkan hti ain wktu jawab exam..amin :)

norain ishak said...

@safiamira-terima kasih..
@hur--amin..thanks hur!

Amanina said...

ainnnn. aku dah start trial exam dah. semput seh. by the way, ko dapat praktikal bio & chem paper 33/34?

norain ishak said...

@amanina-ye ker..kalo ko semput,aku asma terus..ko kan terer..do ur best..aku doakan kau berjaya..doakan aku skali..paper 33/34?ye la kot..

Amanina said...

haha. dah abeh 5 paper. physics walawehhh. banyaknya main tembak2. :D

wehh. aku tanye ko l0rr. dapat paper 33 ke paper 34 untuk bio & chemy AS nanti?