Monday, February 22, 2010

the sport exco


what???
she was elected as sport exco for diamond??!!
what the fish is going on??..
hahahaha..

salam...

maaf-maaf..
adrenaline aku sedang menjalankan tugasnya..
pada masa yang sama,
aku dilanda euphoria..

ingat lagi minggu lepas malam jumaat,
selepas berbowling,
aku diinterview oleh high comm diamond,
untuk post sport exco..

pastu aku pun cakap bla bla..
memang jujurnya,
aku tak reti sport,
tapi aku cakap kalau aku dilantik,
aku akan blaja lah rules games macam netball tuu..

competitor aku,
nadya..
aku ingat dia yang dapat post nie..
aku hanye tahu main badminton,
die tahu main badminton dan hoki...
die ade experience lagi tuhh..

memang rase rendah diri ar..
aku memang nak post tuh,
sebab nak uji kredibiliti aku menguruskan sesuatu..
so,aku cakap kat diri sendiri,
kalo dapat alhamdulillah,
kalo tak dapat..tak ape lah ain..

and tadi..
tetibe si tasha secretary datang inform pasal meeting..
wut??
meeting??..
ape kene mengena dengan aku kan?..

aku taknak lah tunjuk aku gembire at that time,
cuma aku tanye,
nadya macam mane?
korrang dah pilih ker?..

walaupun sport exco nampak macam post cikai,
aku akan cube untuk do my best..
support!!

dan tadi,
first meeting ngan exco2 and high comm..
wah..
sport exco memang busy..
volleyball..
netball..
swimming gala..

tak cukup dengan tu,
nanti ade interhouse dikir barat and tarian tradisional..
rasa macam nak join,
tapi clash ngan sport event plak..
haih!
tengok la camner..

okey ar,
mahu blajar chemistry sebelum tido..
markah test macam...!
terus berusaha!!

p/s-manifesto aku..to be a good sport exco, it doesnt mean u have to be expert in sport..as long as you have interest in it, u have passion for sport,and u believe u have the ability to handle it,u can do ur job well..=)

4 comments:

fitri oh fitri said...

tahniah,
rakan sy pom sport exco jgk dlu

fitri oh fitri said...

www.fitridzulkifli.blogspot.com

nina mazlan said...

go ain..
sayang anda..c(=

norain ishak said...

@fitri-oh terima kasih..
@ernaq-ok ready tuk netball ye erna.anda wajib masuk.haha.