Tuesday, January 19, 2010

what's gonna work?

salam..

yeay!
malam ni takde homework..
so,
boleh lah nak buat revision maths...

oh yer..
esok group pet family aku akan buat fundraising..
kami jual bubble tea!
meh datang beli..

hish..
geram aku..
harinn cakap nak jual aiskrim roti,
tuptup,
aku tak tahu apa-apa,
erna kate jual bubble tea..

ape nak buat..
ikut je la..
dia kan presiden student council..
(actually tumpang bangga petsib jadi pres..haha)

haa..
cakap pasal student counsil,
teringat kat bebudak yang nominate diri..
bagi aku,
mereka memang hebat sebab berani tampil ke hadapan..

aku ni tak de la nak nominate kan diri..
tak femes kot..
dan aku bab2 leadership ni kureng sikit..
perlu banyak korbankan masa jugak..
dan bagi aku skang,
masa 24 jam ni cukup2 jer..
tak lebih tak kurang..

tapi,
dalam bab2 teamwork nie,
aku paling suka kot..
memang aku akan bagi komitmen..

kan doctor buat kerja dlm team kan..
sesuai ar ngan aku ..
hahah..

ok..
smoga korang berjaya dalam bidang masing2 yer..
salam..

4 comments:

mInYe said...

ain! aku teringat zaman jual2 time homeroom dulu...

norain ishak said...

kat sini tiap hari2 org menjual..

Lovely Emy said...

suka buble tea, perisa papermint.. :)

norain ishak said...

coklat paling sedap..