Wednesday, January 20, 2010

down up up..

salam..

huh!
penatnya hari ni..
jual bubble tea..
alhamdulillah semua habis..

di sebalik kisah bubble tea,
ada banyak benda yang tersirat...
di mana aku boleh belajar satu pelajaran..

dont rely too much on other people!
actually kisahnya,
erna yak ni juru pandu utk beli benda bubble tea akan ikut..
and then last minute,
tak boleh nak ikut..
aku down giler..
sebab aku dah la tak tahu kat mane kedai tu..

tapi..
nasib baik lim(my fundraising group member),
tahu tempat tu..
lega!

hari ni macam perasaan kot..
down up up..
up up sebab somebody dah cheer my day..

okey..
kesimpulannya,
ambillah pengajaran dalam everything happens to us each day..
walopun sikit..

sekian..
salam..

2 comments:

nick irfan said...

yup! byk pengajaran dlm entry ni... er... buble tea tu ape????

norain ishak said...

@nickirfan-bubble tea tu sejenis minuman yang dicampur susu..ade banyak perisa..contohnye cam coklat malt yg sejuk and ade macam bebola hitam yg kenyal utk dimakan...