Saturday, January 23, 2010

weekend yang melaparkan


salam..

huh..
ade satu bende je nak cakap...

kenapa hari cuti,
macam hari sabtu ahad nie,
aku sentiasa rasa lapar haa??..


nak kata makan tak baca bismillah,
dah baca..

nak kata aku pergi menoreh getah ker,
berlari 4 km ker,
takde pulak..

aku cuma duduk atas kerusi,
siapkan homework,
baca buku,
perah otak ingat benda itu,benda ini..
kira-kira sikit,
itu jeh..

hari biasa lagi banyak guna tenaga kot,
dari hari biasa..
tapi maintain cool..

ermm..
aku tak tahu ar ape penyebabnya..

nasib baik ar,
hari klas>hari cuti.
kalo tak,
melantak jer kot keja aku..

ok ar,
hari ni hari ahad,
nak cuba control nafsu makan..
heheh..

salam..

6 comments:

nursarah said...

sebenarnya, bila guna otak sahaja, kita akan lebih cepat rasa lapar.
cam aku la, time study week prepare for exam, memang asyik la lapar. otak kita guna lebih tenaga dari tubuh badan.

Sendra said...

sebab time hari cuti,aktivity kita kat umah lebih..tak pun kita selalu keluar jalan2..tu semua tempat2 senang nak dapat makanan..pastu mata meliar apa semua..pastu mulalah nafsu makan kuat..kalau hari lain,selalu dah penat buat kerja,makan sikit,pastu tido dahh..hahha

Aie Seifer said...

siler2 la join the debab group..haha

norain ishak said...

@nursarah-erm..ye kot..
@sendra-hari biasa homework bnyk,takde mase nak layan nafsu makan
@aie-oh takmau2..haha

ery said...

lapar la plak.. heheh

norain ishak said...

@ery-lapar?g makan.