Tuesday, December 15, 2009

online 24jam untuk kurus!

salam..

hari ini hari ke-2 di rumah kakak aku..
dan most of the time aku bertenggek depan pc buruk dier..
hahah..

bangun kul 10pg..
mandi and breakfast sket..
dan mula melakukan aktiviti online..
facebook..
blog aku..

dah bukak blog..
pegi bukak blog orang lain plak..
bukak iluvislam..
penulisan2u..
and macam2 lagi lah..

pastu pukul 1,
bibik kakak aku panggil suh makan,..
so,berhenti jap..
beri laluan untuk waktu lunch..

and then..
sambung balik sampai pukul 6..
tengok citer cinta balqis kat tv3..
pastu nur kasih...

dah mandi
and makan sumer..
sambung balik dengan aktiviti online ntah ape smpai kul 2 pagi..

memang boleh kurus,
atau turunkan berat badan ngan cara ni!
hahahah..

sebab waktu cuti duk umah aku sendiri,
tengok tv memanjang,
sambil kunyah..
setiap kali mak aku g kedai..
pesan aiskrim ngan chipsmore..
tak gemuk ke kalo ari2 camtuh..

so,
bile on9 nie,
sedikit sebanyak mengurangkan jumlah pengambilan lemak,gula,garam dan juge cholesterol..
so,inilah kebaikan on9!

tapi tak baiknya,
rosakkan mata..
erkk..sedia rabun,takpe kot!

oh..
pastu dalam tempoh on9 tu..
aku turut menolong kakakku yang sedang giat bisnes on9 sambil bekerja..
aku tolong merayap kat blog entah sape2,
dan menyemak kat shoutbox dorang..
ehehe..
jgn marah aa..

so,sesape berminat dengan produk HPM,

erkk..
sempat lagi nak pomot..
ehehe..

sekian..
tips kurus dari aku..

4 comments:

*AFzYim~ said...

AKu pun amal bende ni dari dulu. Tak kurus2 pun

norain ishak said...

erkk..judo,usaha tangga kejayaan!heehee..

-Durrah- said...

haha...
NICE TIPS AIN! =)

norain ishak said...

durrah-tapi tak boleh amalkan tips ni kat ky lah..haha