Sunday, November 1, 2009

hari paling best tahun 2009!!

salam seluruh malaysia!!
hahah..
excited pulak nak tulis entry hari ni..
kihkih..

bukannyer aper..
aku nak cerite sebuah cerite bertajuk...
jung..jjeng.jeng..
hari paling best 2009 lah!

smalam..
yakni 31 oktober 2009..
telah berlangsungnyer,
REUNION TWELVIAN 0708!!
antara yang hadir..

zue..uia pj
minye..kmj
fathin..uitm
normi..kmb
kaklong(tapi kejap je!!)..ipgm
fatimah zahrah..sunway
zahir..taylor
saiful..um
kamal..um
arsyad..uia nilai
farouq..nottingham
razi..ktt

walopun tak sumer dtg..
tapi still best giler2!!

memule aku pick up zue from uia pj and then kitorang g kl sentral..
sampai kat kl sentral,jumpe ngan min plak..
pastu kitorang bertiga naik train komuter g mid..
ya Allah..
penuh giler train..!

sampai kat mid,
jumpe la plak dengan budak2 lain...
wahh..
gembire tak terkate!
sebab tak sangke dapat jumpe balik..
last kitorang jumpe pun waktu spm result bulan mac ari tuh...

so,
selepas masing2 melepas rindu..
hhahaha..
misi pertama adalah makan!

kitorang pun menuju ke dominoes pizza..
wahh..
kitorang conquer meja tinggi kat situ..
kitorang buat bising..
macam org gayat pun ader..
hehhe..

dah selesai makan2..
pergi solat plak..
and then misi kedua..
main bowling!!
hahahah..
ini part paling lawak..
hehe..

kalo org yang tak reti main bola namenye kaki bangku..
kalo org tak reti main bowling,tangan bangku la kan?
hahaha..
aku sememangnye tangan bangku...

siyes..
smalam first time aku masuk tempat bowling..
cosmic bowl kat mid tu..
ya Allah..
macam masuk club..

gelap!
music kuat giler!
rase macam buat dosa besar plak bile masuk..
hahhah..

and then..
solat asar plak..oo ye,lupe nak bagtau..
aku dpt no. 1 dari blakng men bowling..
kihkih..

lepas da solat,kitorang gather kat food junction..

sembang pasal masalah dunia..
ehehe..
takde lar..
sembang la pasal kehidupan masing2..
sumer dah nampak matured2..
kalo kat skola dulu perangai cam budak2..
skang sume dah dewasa..

sebelom balik,
pergi solat maghrib dulu..
pastu..
aku,zue,normi,fathin,timah,minye,zahir,epul,farouq,arsyad,razi pun melangkah ke train mid..
hahha..
nak berpisah la kononnyer..
hahaa..

kat tempat nak tunggu train..
kitorang buat kecoh..
masing2 buat lawak sengal..

ye la..
bile lagi nak bergurau senda kan?
pastu train sampai..
ya Allah..
ini lagi la ..
lebih sesak dari pagi..
aku n timah n min and zue dah macam kene gam..
bak kate zue,
"balik nanti kene buat solat taubat"

haih..
dah sampai kat kl central..
aku n zue g naik taxi..
min g naik bus..
zahir n timah n epul pegi mane ntah..

huh!
memang hari yg takkan aku luper..
sgt gembire..
tak tahu biler lagi dapat berjumpe..
sebab masing2 cuti hari lain2..
taun depan memang dah busy dah..

hmm....
twelvians..
u guys rawks!!

3 comments:

fathin said...

best sgt2!! luv u...mmmuuuahhh. haha:)

NurAreefah said...

ko g maen boling gak?asal la kte tak terserempak!lpe lak nak contek2 ko tyme tu =.="

zue said...

bez gler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!