Friday, October 30, 2009

menikmati kegagalan..

salam semua..
hahah..dah lame tak menulis di blog kusam ni..
erm..sudah seminggu final exam sem berlalu..
markah2 pun dah dapat..

wah..
markah aku sumer tiptop kot..
hahaha..
ermm..
mane ade..
result macam sengal jer..

maths dapat 68% (C)
bio dapat 58.5% (D)
chemistry dapat 60.6%(C)
econ..hehe..cukup2 dapat A..
ielts plak band 6..

see?
aku dengan bangganyyer menayangkan result aku yg gilang gemilang ni..

at first aku rase down giler..
tapi lame2 dah boleh acept as bukan aku je yg dpt reult keling ni,
ramai lagi..
tapi that doesnt mean that aku boleh nak rilek2..

kene usaha lebih lagi..

tapi entahlah..
semakin cuti semester nak bermula pada 21 nov,
aku jadi semakin mals plak..
haih!
tak cukop motivasi betolla!

mungkin dah strart cuti,
baru nak start gerak gempur kowt..
hehe..
okeylahh..
itu jer nak citer..

salam..


2 comments:

zOuL_iMMe said...

ok la tu...bru lg kan...
btw,
ko mrsm mne ek dlu?

norain ishak said...

maresmart..!
maktab rendah sains mara Taiping.