Wednesday, October 7, 2009

kembali busy n berserabut..

salam..
erm..
sudah lame aku tak mengupdate blog..
bukannyer malas..
tapi takde isu untuk diceritakan..

oh yer..
kali ni aku nak cerita pasal keBUSYan yg bakal melanda..
ye benar..
busy..
busy..
busy..

haih..
korang mesti tak mengerti kenapa aku kate sebegitu kan?
okeylah..
aku cerita one by one..
itu pun kalo korang sudi dengar..
hohoho..

petang tadi ade election utk housetrip..
cup2..
aku tak hold ape2 jawatan pun..
cume aku masuk comittee 'event'..
di mane aku perlu memikirkan aktiviti ape nak buat waktu house trip tu nanti..
haih!

erm..
pastu pasal satu lagi event besar-besaran di kolej aku..
yakni BANGSAWAN..
lebih kurang macam teater la kot..
ikut house..

so,tadi,
kak aini( in charge utk script)
datang chalet..
die tanye la boleh ke nak mintak tolong..
hohoho..
boleh je kot..
hehehe..

dah lame tak mereka2 ayat ni..
so,aku berbesar hati tuk amik task tersebut..
owh yer..
chaletmate aku najwa pun amik task yg same..
so,kami akan same2 mengkiasukan diri..
perah idea tuk script nanti..

skang dah pukul 1 lebih pagi..
aku blom tdo..
menyiapkan hand out bio utk dihantar ke mr vroege esok..
aku menagntuk..
tapi nak buat maths jap..
and then..
tdoo...

okeylah..
ade pape..
aku update lagi..
smoge hidup aku sentiase teratur dan tak serabut..

sekian..
salam..

2 comments:

Ate3_y said...

wah2...penulis skript ek die skang..

zOuL_iMMe said...

perghhh...
chaiyokkk!!!