Saturday, June 27, 2009

kaulah pemecah tradisi

salam..
pemecah tradisi..
ye..
kakak aku yang 2nd..
telah dinobatkan sebagai..
pemecah tradisi adik beradik..!!


korang mesti musykil..
ape yg tradisi nyer..
utk makluman..


kakak aku yang first.
.
dah ade 3 orang anak..
dan semua
nye dilahirkan menerusi operation..

kakak aku yang third..

baru ade sorang anak..
dan dilahirkan menerusi operation jugak..

jadi apabila menanti anak buah kitorang yang seterusnye..
'
suspen jugak..
adekah angah akan beranak normal?

atau senasib ngan kakak aku yg lain?..

alhamdulillah..
jam 6.10 petang,
27 jun 2009,

Muhammad Firas Ammar
selamat dilahirkan dengan NORMALnyer oleh kakak ku bernama..
Asiah Ishak
(special complements nie..)

huhu..
waktu abang ipar aku call
,
aku tanye banyak kali,
"angah normal?..normal?.."

sebab tu la aku rase excited terlebih..

camne la angah skang..
die da la tak bese pegang baby baru lahir..

pandai2 lar..

yehaaa..
esok tak sabar nak tengok firas..
salam..

p/s- mintak maap dengan suami anda setiap hari kalo nak senang bersalin..hehe..

11 comments:

-sshi- said...

hehe...congratez 2 u'r sis..nm baby die sdp laa..
cm name ovel plak...

nur nina said...

yeah.. p/s tu sgt perlu!!!

nur nina said...

nway.. slmt menimang chy mata ke-4.. ehhh.. anak buah.. hehehehe...

E said...

tahniah dpt ank buah lagi

@pEaCE@ said...

waaa.. kiutnyeee

Ahmadizali said...

Firas...
nama generasi moden ni..
blom penah lg dgr nama camtu..
ape maksudnya?

cekellyme said...

FIRAS..
mcm nma hero dlm novel aina emir, kau laksana bulan...
bgus nma 2..
thniah..

AuraFIza said...

*mwah* kan utk baby firas tu nnt ehh..

Org Ganu said...

wahhh dapat ank buah..bestnyer!!

Anonymous said...

wahh..besarnye baby.. brape kg ek? lawa lak tu..hoho.. tetibe byk tul anak anak buah yang baru lahir, anak kak umie lagi kann..hehe.. alhamdulillah semua sihat

NurAreefah said...

baby!!!
nk baby jua...huuuu~