Thursday, May 14, 2009

A-LEVEL kat UEM

salam sumer..
erm..
hari ni 15 mei..
lebih kurang kul 1 lebih..
tetiba kamal(x-classmate) bertanyakan pasal skola mara..
aku heran..
dah bleh cek ker?
lalu die memberikan url nyer..
http://www3.mara.gov.my/Keputusan_piln/index.htm

so,aku pun tekan..
hmm..
guna IE,takleh bukak..
pastu guna firefox,baru bleh..
and then pun check..
takde la debar2 sangat..
tapi..
debar jgaklah!!

jeng..jeng..jeng,,

Nama : NORAIN BINTI ISHAK
No. Kad Pengenalan : 91061514****
Keputusan : BERJAYA
Bidang : PERUBATAN
Program Persediaan : A - LEVEL
Tempat Persediaan : KOLEJ YAYASAN UEM

Nota : -
1) Surat tawaran rasmi akan dikeluarkan dalam masa terdekat.
2) Walau bagaimanapun tawaran ini akan DIBATALKAN sekiranya :
a) Saudara/saudari bukan Warganegara dan bukan Melayu/Bumiputera.
b) Jika nama saudara/saudari/ibu/bapa/penjaga termasuk dalam Senarai Hitam MARA atau Tindakan Undang-Undang MARA.
c) Diperakui tidak sihat oleh Pegawai Perubatan bertauliah atau mengidap penyakit-penyakit kritikal.

alhamdulillah..
tak sangka boleh dapat..
interview aku tu macam biase je la..
trime kasih la kat 2 org panel yg menginterview aku tuh..
hehhe..

adui..
dalam dilema la plak skang ni..
nak g pergigian uia or a level medic KYuem..
ermmm..

baru aku sedar..
idop ini penuh dengan membuat pilihan..
membuat keputusan..
bijakkah aku melaksanakannya??
ecec..
tetibe ayat aku poyo..

by the way..
tq utk sumer yg bnyk beri tips interview..
it helps me a lot..
ape2 keputusan..
aku akan bagitahu korang..
err..
kena buat istikharah dulu nie..

11 comments:

faA fatin said...

congrats ain!!
isthikarah dulu b4 buat keputusan~~
hehehe:)

amiR muJahiD said...

salam norain...
tahniah tau...
waa...
gi UEM laa...
go for A-level k...

alhamdulillah...
aku dpt gak...
perubatan...
tp kat kolej mara kuala nerang jelah...
foundation in biological science...

ibrahim said...

salam.. tahniah,
just go for da mara
penat je g interview aritukn
tp papepn istikharah dlu much better.
do your best~

yAnti said...

ouh ouh
pegi uem
sgt bgos tmpt tu
seyes bgos
hee~

faridajir said...

congratulation ma dear..

han said...

salam..tahniah2.. ha, mcm sy la. mula2 confused gak, bila dpt yg jpa. nk g uitm/ jpa??? tp bila pkir2 balik, btuahnya kita dpt pluang tu. so, just go for it.

zahir said...

congrate la wei.... ak pun pening gak nk buat pilihan sbb ak dpt jpa...

mya said...

congrtas!
hee

safiamira said...

congratz!!!

wany said...

congrats.
yeah,sume pon ckp go for it.
and mara bayar tu.unless mcm sy ni.mmg takkan ada.harapnye tggu result a-lev la.
happy for u!
good luck..

\\||(balloon..mushroom)||// said...

ain.. congratz bley wt a level.. huhuhuhu..
bez3..
ag elok kn g je a level tu..
tp papepn istikharah 2 yg pnting..
ngee~