Tuesday, May 12, 2009

frust tahap gaban

salam..
smalam bape ari bulan?
11 mei..
aku sangat la frust smalam..
aku failed jalan raya..
nak kuar dari institut memandu tu ade bukit tinggi..
2 kali aku mati enjin kat bukit gara2 terangkat cluctch habes..
mungkin kaki aku mengigil kot waktu tuh..
hoho..
yang bukit and sama dengannya aku passed lar..

siyes,
waktu tester suh turun and tukar tempat duduk..
takyah cakap la prasaan aku..
nak nangis giler2..
tapi aku buat muke selamber je walaupun hakikatnya,
muka frust jelas terpancar di raut wajahku..
ceh,guna ayat poyo jap..

apa yg aku terkilan sgt tuh,
sbb aku tak sempat tunjuk ketereran aku kat jln raya..
hahha..
blagak plak..
after that,aku pun g buat bahagian 2..

jeng2..
aku buat dua kali kat bukit..
yg first tu,tayar ngam je sampai garisan kuning..
pastu jpj pakcik tu suruh undur buat skali lagi..
dlm hati aku kate,
aku kena passed jgak!
melampau la nak failed dua2..
heheh..
haha..
nasib lepas bukit..
pastu buat la site parking and tiga penjuru..
settle..

erm..
repaet aku 25 mei..
tak tahu la bleh pergi ke tak..
sbb aku masuk uia 23 mei..
ntahla
sakit jiwa pikir..

pastu kan,
waktu balik umah smalam,
macam biase aku buat muke takde perasaan..
pastu waktu malam tadi,lepas maghrib,
aku masuk bilik,tup lampu, tup pintu..
hahha..
nangis..
waaaaaaaaaaaaaaa...
mak aku tak tahu pun..
adoi..
macamorg frust bercinta plak..
eh,frust bercinta macam tu ker prasaan die??
ngeh3..

thanks kat bosom buddy aku from taping,zue!
kerna sudi bersmsm dgn aku utk layan prasaan sdih aku tu..

tapi ari ni aku dh ok..
waaa...
aku nk gelak sepuasnya..
haaaaaahahahahha..

okey,
chow..
wasalam..

4 comments:

nur nina said...

tabahkan hati mu.. haha

oh,fatin ◕‿◕ said...

betoi3..kuatkan smgat,,
aku pon penah fail,,
bukan stakat ngis,,siap trauma ag..

dan ESOK!aku repeat!
waargghhhhhhhhhhhh~

.:iezy:. said...

wah,,, takowt nye..
kite sgt xske akn clutch!

pu3 balqis said...

wah.. jgn sedey2 ek..
jalanraya mmg payah sket nak lepas..
kadang2 tuh depend kat jpj gak..
sesetengah yang style tak kesah.. wat cana pon dia kasi lulus..

its ok.. apa pon buat yang terbaik nnt yer,..