Wednesday, February 18, 2009

KK girls??..



assalamualaikum..

KK tu ape yer??
itulah geng aku kat mrsm taiping..takde la berpuak sangat pun..cume kitorang ni satu kepala..opss..jgn pening lak..maksud aku kitorang boleh masuk ar dengan perangai masing2..huhu..yang nie aku bersemangat nak cerite nie..sebab geng inilah yang banyak meninggalkan kesan dalam hati aku..ceh..poyo la plak..
siapa KK Girls tu??
terdiri daripada aku yang atas meja ade pencilcase biru..
fatimah zahrah yang duduk disebelah aku..
pastu,siti zulaiha..
pastu yang due orang yang melekat tu..yang kiri tu farah and yang kanan tu lily amirah..

sejarah penubuhan KK GIRLS..
group ni tertubuh apabila tempat meja kitorang diskalikan..maksudnyer,kitorang ni terasing la daripada girls yg lain..sejak itu,kami memang gler kamceng..sampai la satu malam kami menubuhkan KK Girls yg bererti Kumpulan Kempis..


hahah..kenape kumpulan kempis??

sebab tempat duduk meja kitorang sempit waktu tu..so,terpaksa la kempiskan badan..heheh..
huhu..best tau group nie..and where are 100% not gedik girls..betul..aku mmg anti la bebudak ngengada nie..


aktiviti KK Girls..
antara benda yang ktorang penah buat ialah main duit kutu..korang tahu kan..kelakar lah..main RM2 jer..biase ar duk asrama..mane ade duit sgt nak main bnyk2..tapi we really enjoyed it..
pastu biase la ade segmen ruangan hati ke hati..we are very open..kalo ade yg tak puas hati antara satu sama lain,just cakap terus terang..tak sorok2..


huhu..KK Girls always be part of my history in my life..

2 comments:

senorita nadya said...

dlm sehari ko post smpi 4..
adoi..gilak btol..
nk kalahkan aku le tuh..wee~

norain ishak said...

bile perasaan excited menguasai dir,inilah impaknye!