Wednesday, February 18, 2009

classmate yg dirindui..



assalamualaikum..sape gambar di sebelah nie??heheh..itulah classmate aku yang disayangi..rindu bangat kat dorang nie..walaupun mereka agak sengal,tapi best weyh..aku rase kelas aku lah kelas paling best kat dalam maktab..whahahahaha..kat kelas aku nie banyak betul perangainye..memang happening..dalam kelas aku boleh dikategorikan budak baik la..sebab aku jarang buat bising..aku hanya bising ngan dalam group KK girls je..huhu..ade gang gak..

nak aku cter pasal setiap org ker??malas ar plak nak menaip..tak larat korang nak bace hurain aku nanti..huhu..

rindu ler kat korang..especially kekecohan yang sering dilakukan oleh erna dgn razie..heheh..

3 comments:

senorita nadya said...

aku pon miss mereka gak..well anda di TAGGED,sila dtg page Nadya..

norain ishak said...

classmate ku sengal..aku pun sengal..

fathin fadhilah said...

rindu la 512(08).
bnyk kenangan bersama...