Friday, February 20, 2009

feel like crying

assalamualaikum..
ok,firstly i want to say sorry to all my ym frens..guys,i dint mean to send it..aku nak cancel dah sebab takut korang menyampah aku selalu hantar mesej promote tu..but,jari aku begitu hyperactive!aku tertekan ENTER..ini adalah kisah benar..bukan nak carik simpati..pliz..forgive me,k??i promise,i wont do it anymore..never ever!pliz dont hate me..and please dont banned me!!im so sorry...
and rase sedih pun ade jgak..cam nak nangis..aku cube untuk tak nangis..tapi..aku mmg jenis senang nak nangis..and aku baru saje nangis..sad..sad..sad...it is such a long time aku takde feeling macam nie..and bile aku dapat feedback yang kurang enak didengar dari certain people,i can feel darah aku naik ke muke..aku rase sedih ke rase marah??maybe sedih+marah=undefined..
ape2 pun,i realize that is my fault!im being too excited with my blog until i make u all feel bored,hate me and what-so-ever lah..once again!im so sorry..guys,let me know yg korang maafkan aku...i wont do that anymore..and satu benda yang aku baru sedar dalam diri aku ialah i'm afraid of loosing my frens..frens..dont leave me..!
who i am without u all..forgiv me..wasalam..

9 comments:

NurAreefah said...

salam..rain,lek la k..

aku tak kisah pun..

yg bg bad respon uh maybe jelous kot..huhu..

xpun mereka penah kne marah sbb buat cam tuh..hoho..

papepun, antar saja kat ym, tp kurengkan la..

jangan nanges2 yer~

Leianna said...

hey - its okaylah~

i pun buat mcm tu~ :)

biasalah tu!

Frehan said...

la... benda dah lepas, lepas. jgan buat lg, sudah.

nur nina said...

lek r.. dy0rg mybe x brape nk phm kesr0n0kan tu...
ala..ak pun cmtu gak mule2..addicted gler2!!!
tpi mybe sbb awl2 tu ak wt bl0g tu private.. xde m00d lgsung nk p0m0t.. hehe

norain ishak said...

mekasih sebab giv me spirit sikit..tapi ape2 pun aku tetap addicted ngan blog walaupun dikecam hebat oleh beberape org yg sengal..

faA fatin said...

haha..relx laa ain..
ak ok je~~
gpon syok gk..
bkak2 ym de offline msg..hahaha~~

norain ishak said...

hahah..fatin..nanti aku hantar kat ngko jerk..

senorita nadya said...

aku dlu cm tu gak..
smpi ade kte..
'ko ni x habis2'
kutuk kat blog aku pon ade..
kate 'burok tp nk promote...'
cool okay..

norain ishak said...

huhu..nadya..mekasih for that's spirit