Wednesday, February 18, 2009

ape yang aku buat..


assalamualaikum..

asal chat jer,semue sibuk ar tanye buat ape?keje ke?tak amik lesen ker??

fed up aku dengan soalan yang bertubi2 tu..stress pun ade gak sikit2..tapi biase ar tuh...

aku takde buat ape2 sangat pun..duk mah,tengok tv,tv tengok aku balik..pastu tolong mak cuci pinggan sikit2 kat dapur..tolong masak mmg takde langsung ar..heheheeh..aku kan pemalas sikit..wahahah..sekarang ni aku duk kat umah kakak aku kat pj ss12..umah kakak aku dekat dgn ospital..so senang la nak ulang alik pergi UH hantar ayah aku tu..huhu..so bile duk mah die nie,aku men internet je la kejenye..wahahhah..kejamnye aku..lesn pun tak tahu bile nak amik lagi..aku kena tunggu ayah aku selesai operate dulu la..sebab takde yg boleh uruskan pendaftaran kelas memandu aku tu..kalo ade husband ,mesti die boleh tolong buatkan..

wahahahh...dah tukar topik la plak..ape2 pun,walaupun aku jarang hang out(sebab aku tak reti nak hangout ngan kenkawan sbb tak reti naik bas),aku hepi duk mah..aku nak duk rumah sepuas2nye before sambung blajar balik nanti..huhu..okeyla..tu jer untuk posting aku kali nie..teruskan setian bersama blog aku yg baru ni yer..

wassalam..

2 comments:

nur nina said...

pmalas skit??
kahkahkah..

byk sgt2!!!

norain ishak said...

hhehe..tahu takper..