Wednesday, February 18, 2009

kisah ayah aku..


assalamualaikum..

hari ni aku nak citer pasal ayah aku..ayah aku sekarang menghidap penyakit batu karang dalam hempedu..last week doktor kate nak buat operation hari jumaat nie..pastu,petang semalam, doktor kate nak postpone pulak ke jumaat minggu depan..sengal aku!

sekranag ni ayah aku memang ar boleh tahan sebab makan ubat painkiller..kesian gak kat mak aku..kekadang tu sampai tak tidur malam nak jaga ayah aku..

mak aku mak isteri solehah lar..huhu..so,aku harap doktor ayah aku tu tak postpone kan tarikh dah..penat la nak tunggu nie..penantian satu penyiksaan!!di sebalik perkara yang terjadi ni,ada banayak hikmahnye..contohnye,kitorang satu family selau gather bersame2 hantar ayah g hospital semue..makcik2 n pakcik datang rumah..besan2 parents aku pun turut datang melawat..dan yang paling obviousnye,berat ayah aku turun mendadak..kalo dulu 1oo sumthings ar,skang berat dah tinggal 90 lebih..

kita yang sihat plak berat naik2 gile2..wahahahah..okey ar..tu je aku nak citer..aku harap engkorang doakan ayah aku sihat selalu yer..

wasalam..

3 comments:

nur nina said...

sabar ea~
ade hikmah di sblik pe yg blaku..

nadhirah said...

smoga ayah ain sihat kembali..amin~

norain ishak said...

pray my dad owez sihat..