Sunday, April 1, 2012

Random Malam Isnin

Assalamualaikum.


Alhamdulillah. Berjaya juga achieve 2510 words untuk BH essay yang aku letak due date 5th April kat banner atas sana tu. Tak finalise lagi, but as long as the achieve words, kira dah lega, tinggal nak alter ayat je lah. Moga diberi idea yang melimpah ruah kepada aku dan juga sahabat yang lain, insyaAllah.


So, untuk minggu ni, revision tak start lagi. Aku memang nak bagi cuti pada diri sendiri untuk baking ke, tengok movie berpekdah ke, membaca ebook ke apa ke. Next week on 9th April baru start revision intensif. Oh esok dua malam berturut-turut aku 'foreveralone' kat castlewhite ni sebab nopah pergi dublin. Aku malas nak ikut sebab ada urusan tertentu plus, "ummu, serius aku muak tidur kat rumah kau," haha. So, macam takde feeling je nak pergi dublin. Plus, memang takde feeling nak berjalan ke mana. Just nak rest kat cork.


And and hari ni aku pergi shopping mall kat cork yang namanya Mahon Point. Takde lah sebesar mid valley. Mid valley lagi besttt. Huu. Tapi tak best pun, banyak je aku beli. Lahhh aku benda yang perlu okey.








1. Cardigan.
Sekarang nak pakai "kot" panas. Kalau tak pakai "kot" pun tak boleh gak sebab baju macam fit kat bawah. So, have to cover right? And tahu je lah nak cari sweater yang besar memang payah ah. Kalau ada pun, macam size untuk adik-adik. Pastu tadi terjumpa cardigan yang sesuai and cover bahagian yang fit. 


2. Seluar slack like seluar alladin.
Oh jeans aku ketat dah. Bukan sebab aku membesar okeyhh. Tapi jeans tu yang mengecuttt. Hihi. So, macam lately pun rasa cam tak best pakai jeans so tadi, hihihi, aku beli dua helai. Dush. Takpe, ni niat shopping sebab nak tutup aurat lebih proper.


3. Snickers bunga2.
Sport shoes yang aku pakai sejak start kelas after cuti winter sampai sekarang memang dah lusuh. Tapi tapi err sebenarnya kasut aku agak banyak. Hihi. Boleh je pakai kasut lain. 


Yang ketujuh?


Atas : malaysia, clarks, clarks
Bawah : pennys, malaysia, dublin


So, itulah tangkapannya. Taknak berbelanja apa dah sampai Jun. Hihi.

 Nopah, farah, nab, pika, ima berlatarbelakangkan musim bunga di D'Nur.


Nak jugak ambik gambar dengan pokok daun merah. Hihi.





Sekian, wassalam.

2 comments:

Saya Piya said...

hamboihhh.. muak ye. haha. eh cardigan tu cmna doh? nak tgok gmbr!! xjumpa la cardigan loose. sume kain mcm kain inner melekat tu jee..

Norain Ishak said...

memang susah ohh. weyh aku hantar gambar kat inbox fb.