Monday, April 23, 2012

Poskad

Assalamualaikum.


Hari ni pun sebenarnya macam clueless nak update apa.




From my kakak usrah, kak Syahirah Adnin Yusof. Haha. Siap warna warni lagi pen dia. And kartun dia lukis tu, memang comel! I called her as kak Ain. And aku pula ain. Haihhhhh. Padan sangat ler nama kami. Dah kenal kak Ain, lama gila kot. Takde lah lama bertahun-tahun, cumanya, dah kenal kak Ain through alam maya since before interview IUMC which is bulan Januari 2011. Tuptup dapat cork pulak sama uni. Jodoh.


Lately, sahabat-sahabat tepeng, semua lah nak buat aku jeles reunion berdua-duaannn. Paling tak leh blah, Erna and Timohhh.


Timah & Erna


Last jumpa Timah tahun 2010. Dulu, masa kat tepeng, dalam kelas 512, aku duk sebelah timah. And we fight frequently! HAHA. So, Tipah (okey apahal semua nama huruf T ni), mungkin aku kaki gaduh kot. Tapi gaduh sekejap-sekejap je. Pagi gaduh, masa prep malam baik lah balik. Hihi. Timah special sikit dari penggunaan pembahasaan diri. Dengan Timah je bahasakan diri "KAMU" and "KITA". So, that's why, Timah is my only "KAMU". Haha. 


Timah was sitting beside me.



Comel je.


If you have a lot of times, boleh baca notes ni kat facebook. Especially untuk GADIS SINGLE!



Gist from the note : Be fair, hook up with Allah and Allah will hook you up, be proactive, he will be the father of your children, eliminate and banish your baggage, be selective & not picky, be ready to give (up), it's him not his money, know the rights of husband and obligations of wife, vice versa, it is the marriage and not the wedding.


And yeah, entry erna ni pun best jugak! Makna cinta kita.

http://darimataerna.blogspot.com/2012/04/teori-cinta-makna-cinta-kita.html


Duhhh. Apsal lah banyak sangat cinta-cinta ni? Terpengaruh dengan blog ateeyqa asmadi kot. =.=


Sekian, wassalam.

3 comments:

shiema sufian said...

Timah, adakah fatimah zahrah apandi? Shiema kenal dia. Dia kakak kepada kawan shiema (:

bunbun said...

setuju. selasaikan urusan Allah dan dia akan selesaikan urusan kita pulak :)

Norain Ishak said...

Shiema, yup yup! Betul tu. :)

Bunbun, :)