Tuesday, April 17, 2012

Muslim Overseas Camp 2012


Assalamualaikum.


Hihi. Hari ni takde nak cerita apa pun. Just nak semakkan blog hari ini dengan poster MOC 2012. Ingat lagi dulu last year masa kat ky, bersepah-sepah poster-poster menampilkan muka-muka senior kat tiang-tiang kat ky. And aku pun berangan jugak lah, agak-agak next year, boleh tak nak hantar gambar buat jadi poster MOC. So, yeah impian menjadi kenyataan.


Bagi yang tak tahu MOC tu apa, MOC adalah program pre-departure yang esklusif untuk pelajar KYUEM sahaja yang bakal fly ke UK dan Ireland. So, boleh kata, MOC ni adalah masa-masa akhir budak-budak KY ni untuk create memories sesama KY. Bukanlah nak assabiah ke apa, tapi kamonnnn, inilah masa untuk mengeratkan ukhuwah supaya berkekalan bila sama-sama dah fly.


All images credit to fb Zameer Zaihan.



























4 comments:

SyifaIlyani said...

Ada nampak poster kak ain kat tiang walkway ky. ehehe =D

Selamat ber'MOC'!

Norain Ishak said...

syifa, hahahaha. ye ker?oh my dream came trueee! insyaAllah syifa, nanti awak ber-MOC, akak akan turun jugak!

SyifaIlyani said...

Yeayyy! Kak Ain jadi fasi saya la nanti ek.

InsyaAllah, hopefully dapat laa join MOC tahun depan. ^^

Norain Ishak said...

syifa, inshaAllah =)