Friday, November 11, 2011

Ucd Lagi Best

Assalamualaikum.


Sekarang kat dublin dah. Dekat ucd belgrove. Bermalam dekat rumah ummu safiyah, durrah and taemin. Gerak naik bas from cork pukul dua petang. Perhhh, tak best gila naik bas. Tapi sebab naik bas cara yang paling murah, redha je lah bro. Sampai dublin pukul 6 macam tu. Blur jugak laa macamana lah nak naik bas 39A yang ummu cakap tu. Luckily, kawan ucc aku dia punya kawan budak tcd, tunjuk tempat naik bas. Thankyou sangat.


Pastu sesampainya bas itu di dalam kampus ucd, tunggu ummu ambik by jalan kaki. Hahahaha. And hugggg lah. Haruslahh. Eh ummu, aku ingat lagi kt moment moment terakhir kita di malaysia. Masa tu dalam train otw balik from meeting ngan mara. And kita owez mention, nanti jumpa kat ailen. Alhamdulillah, dapat jugak jumpa. Lepas beban rindu yang melanda diri ini. Bapak poyos ayat.


About ucd? Sangat best kot enviroment dia. Lagi best dari ucc! Ucd nampak lah macam uni ala ala macam um. Besar! Kalau ucc, bangunan bangunan semua scattered. Kalau ucd macam ada border yang jelas lah yang menampakkan ianya sebuah uni. Pastu diorang punya accomodation pun, bestt. Bilik sorang satuu. Jeles gila.


Ermm itu je la kot nak cerita.


Errr esok tak sure lagi apa plan. Yang pasti, shopping lah. Hehe. Sekian, take care, wassalam.


Pic:kek gandum coklat

2 comments:

Saya Piya said...

hihi. rindu kite lettewwww. pasyni, xd lerw windu syangat. hihi

Durrah said...

awww.. tomeeeyyyy.. =))