Tuesday, November 1, 2011

Like Makcu Like Ainnur


Assalamualaikum.


Hari ni bangun awal sebab malam tadi tidur awal sebab malam macam lama gila. Pastu macam biasa ambik iPenyayang aku and bukak facebook, bukak email semua. Pastu ahfong which is kakak aku yang first inbox aku kat fb.



"tu la pasal..mira tu sentimentol mcm ko gak...dia ckp apa.."ma, masa mira tulis ni pun, mira rasa nak menangis.."..ok...jgn touching2 ye...actually dia br pas abis exam..so, dia kata tak tau nak wat per..aku suh dia tulis something utk ko..nanti aku typekan kt blog ko...bila tgk dia tulis tu, abglg suggest aku scan..so, ko boleh tengok real tulisan dia...hahaha..."-ahfong


So itu lah ceritanyaa. Tetiba nak homesickk. Apahal dowh bak homesick minggu depan nak exam oiitt. Okey ah sambung study balik. Wassalam.




4 comments:

Izyan Khalidah said...

oh touchingnye.. mira sangat sweet. :)

Amie. said...

awwh :)

Norain Ishak said...

Izyan,, hahaha.shweeet cam syayeee.

Amie, hehe.

Saya Piya said...

alololololololololololololololololo.. comelnyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. ttba rasa nak mnyesal asal la aku xd adik pmpuan .hahaha