Thursday, October 20, 2011

Meteor

Assalamualaikum.


Syndrom betul. Kalau niat taknak update blog, mesti tak jadi, mesti hari tu kalau boleh nak update 3,4 kali. Hehs.


Oh aku cuma nak cerita pasal meteor. Ala, kalau kat malaysia macam hotlink, celcom semua tu ah. Kat sini meteor and aku just pakai pre-paid je lah. Tadi aku just login lah kat web dia sebab kononnya macam nak topup online ah sebab baki aku dah ciput gila.





And aku rasa sangat amazed. HAHA. Sebab first, aku pakai prepaid and meteor can tell me berapa sen tinggal. And paling tak boleh blah, dorang ada rekod kegunaan setiap sen kredit kita. So, ianya macam WOW!





Macam aku time guna hotlink prepaid dulu, laju je kredit and tak tahu kat mana spend kredit tu. So, aku rasa kita memang ada hak kot untuk tahu kemana pergi setiap sen duit tu eventho kita pemakai prepaid.


Chupppp!


Hotlink ada camtu ke tak? Entah ah. Aku rasa macam takde je kot.





Okey, random pic. HAHA. Ambik masa roomate aku takde. Ambik gambar sendiri lah brader. Kang, roomate aku ingat aku sengal lak ambik gambar sensorang. Ngehhehe. LOL. Lot Of Love.


Okey, bai nak baca biochem.

4 comments:

Saya Piya said...

hahahhahaha.GAYAT. lol. aku pun gayat gak smalam order FFC (ala2 KFC) online je tak yah call. haha

Nina Mazlan said...

perlu ke LOL tu? -_-"

Saya Piya said...

perlu lah! LOTS OF LOVE kan.

Norain Ishak said...

piyah, haha.ye ke?lol.sini takde FFC

erna, haha.perlu2.kakak ain kata lol tu lot of lawak.